mówią w tym kościele
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zgon! XD Japie.oleeeee!
jestes ateista czy chu* wie kim to sobie badz nikt cie za to nie tepi... wiec odpi**** sie od kosciola pomimo tego kto w nim jest... (chodzi mi o ksiezy)
Chętnie zajebałbym mu w łeb.
chłopak wpadł do kościoła zrobił dym a wy tu afery już kręcicie
A ja wierzę i się tego nie wstydzę. Niech się idiota przyczepi do islamu czy innej podobnej religii jak jest takim kozakiem. Na miejscu by go wykastrowali...
Co to za gówno? Nie no ja rozumiem sadistic ale kurwa! Gość jest bardziej zjebany niż bruno i jeszcze myśli, że jest fajny.
A krzyknę w kościelę nazwę księdza pedofilem i zaistnieję w sieci..
A krzyknę w kościelę nazwę księdza pedofilem i zaistnieję w sieci..
Śmieszne w chuj.... Spodziewałem się księdza, rzucającego kurwami na jakiejś próbie, a tu takie gówno
Ja tam wierzę w tą Wyższą Istotę, nieważne jak ją nazwać ( Bogiem, Jahwe, Allahem, Jah, Zeusem, Różowym Jednorożcem ), ale kościół to przecie najlepiej zorganizowana mafia na świecie, banda złodziei, kłamców, pedofili, oszustów, ale co najgorsze, pełna też naprawdę dobrych ludzi, którzy wierząc w dobro sprawy i w kłamstwa, którymi karmi się ich od dziecka, robią wiele złego, myśląc że tak trzeba.
Trochę chore, że się tak zachował, ale z drugiej strony - ktoś musi walczyć z chrześcijańską paranoją, nieważne, w jaki sposób.
Taki kozak? To czemu ryja nie pokazał?
Dee_Loc napisał/a:
chuj Ci w dupe
tak możesz do parafian mówić.
Mnie kościół będzie wkurwiać dopóki ich nie opodaktują, podatków nie będą musieli tak podnosić.
zauważyliście ze to ciągle mówi ten sam koleś xD?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów