kiedy próbuje usnąć o 17-tej wiec gówienko powinno załatwić sprawę... jak słychać w tle; rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kiedy próbuje usnąć o 17-tej wiec gówienko powinno załatwić sprawę... jak słychać w tle; rosja.
zawsze mnie denerwowały stare roszczeniowe komuszki którym przeszkadza nawet oddychanie innych ludzi i nie to sie nie objawia na starość tacy ludzie całe życie są skurwensynami
Takie kurwy stare złośliwe są najgorsze niech lepiej księdzu linę od dzwonu gównem nasmaruje zęby ten w niedzielę rano nie napierdalał w dzwon jak szalony gdy człowiek dogorywa skacowany po imprezie a łeb z bólu aż pęka.
Na każdym osiedlu jest przynajmniej jedna taka jebana kurwa. U nas wysypywała zimą piasek na górce, bo jej przeszkadzało, że dzieciaki jeżdżą na sankach.
mam nadzieję, że ktoś jej tak samo gównem drzwi usmarował, stara prukwa.
CASSIUSmay napisał/a:
Co się dzieje w głowach starszych ludzi to nie wiem...
Osoba chora psychicznie proste. Co się dzieje w głowach młodych ludzi ze się mordują i gwałcą?
i takie cos ma rowne prawa wyborcze, jak ja, przeciez to beka w chuj jest
Cryo napisał/a:
Na każdym osiedlu jest przynajmniej jedna taka jebana kurwa. U nas wysypywała zimą piasek na górce, bo jej przeszkadzało, że dzieciaki jeżdżą na sankach.
U mnie w bloku też taka mieszka, piętro niżej. Drze ryja jak dzieciaki zjeżdżają ze zjeżdżalni (odgłos blachy). Na szczęście dopluwam do niej, jak się wychyla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów