kiedy próbuje usnąć o 17-tej wiec gówienko powinno załatwić sprawę... jak słychać w tle; rosja.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
kiedy próbuje usnąć o 17-tej wiec gówienko powinno załatwić sprawę... jak słychać w tle; rosja.
Co się dzieje w głowach starszych ludzi to nie wiem...
Stara dobra szkoła. W czasach przed nalepkami z "karnym kutasem", smarowało się klamki w samochodach psim gównem, którego było wtedy pod dostatkiem na trawnikach. Oczywiście przez torebkę foliową.
Nawet oni tego nie wiedzą.
CASSIUSmay napisał/a:
35i napisał/a:
ogarnie sie jak prawnuczek przyleci z raczkami pełnymi gówna...
Przypuszczam, że odpowiedź była równie finezyjna.
Mieliśmy kiedyś taka na osiedlu.Wkurwiała wszystkich,ale to absolutnie wszystkich.
Przeszkadzało jej nawet jak sąsiedzi chodzili po klatce.Na pały dzwoniła nawet 2-3 razy dziennie.
W zemście pomógł nam ,nomen-omen jej wnuczek. Znalazł w piwnicy czarną farbę nitro. Przyniósł ją i nie trzeba było tłumaczyć co dalej.
Wszystkie okna (mieszkała na parterze ) łącznie z ramami. Zaciemnienie jak podczas wojny.
Rano policja,sąsiedzi,rodzina a babcia lament. Wiecie co? Wszyscy beka włączając w to nawet jej syna i policję.
Zemsta do tej pory dla mnie,ma zapach Nitro.
Przeszkadzało jej nawet jak sąsiedzi chodzili po klatce.Na pały dzwoniła nawet 2-3 razy dziennie.
W zemście pomógł nam ,nomen-omen jej wnuczek. Znalazł w piwnicy czarną farbę nitro. Przyniósł ją i nie trzeba było tłumaczyć co dalej.
Wszystkie okna (mieszkała na parterze ) łącznie z ramami. Zaciemnienie jak podczas wojny.
Rano policja,sąsiedzi,rodzina a babcia lament. Wiecie co? Wszyscy beka włączając w to nawet jej syna i policję.
Zemsta do tej pory dla mnie,ma zapach Nitro.
Może chodzi o dzieci , a może wieczorami na placu zabaw gromadzi się patologiczna młodzież i drze ryja ? Gdybym wpadła na patent z gównem , to pewnie nie wyprowadziłabym się z poprzedniego mieszkania. Człowiek mądry po szkodzie.
Ja bym jej zafundował test szczelności haty zalewajać szambiarą ile wlezie
Oj tam... Babusia smaruje łańcuszek i siedzisko, żeby nie skrzypiało. Kobiecina za darmo konserwuje plac zabaw. Zaloze sie, że przed akcją zjadła dużo produktów wysokotluszczowych... Skąd was takie pokłady złej woli
CASSIUSmay napisał/a:
Racja. Staruchom w ostatnich latach ich życia nieźle odpierdala.
Ciekawe co ja odjebie?
Sadole czekajcie, zagoszcze tu za44lata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów