Można się kąpać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to są fajne dziewczyny. I jeszcze elegancko nad jeziorkiem. A nie jakieś spocone i naćpane blacie na woodstooku, czy ładniejsze ale równie spocone i naćpane blacie na techno potańcówie.
ukraińki czy rosjanki ??? miałem dziewczynę ukrainkę i powiem wam szczerze są normalniejsze od tych naszych blachar i innego ala świętego w boga wierzącego ścierwa
wiele osób ją miało, jedni za 80 w piczu inni za 50 w paszczu
jebany pasek postepu filmu... chcialem cofnąć...to przed bratem, to przed kolegami, to przed mamą i za każdym razem wraca do początku... jebany player...
janlew napisał/a:
I to są fajne dziewczyny. I jeszcze elegancko nad jeziorkiem. A nie jakieś spocone i naćpane blacie na woodstooku, czy ładniejsze ale równie spocone i naćpane blacie na techno potańcówie.
Jaki ból dupy o dobrą zabawę na festiwalach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów