Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
owek 2009-07-09, 15:19 1
Nam to miejsce to jest na przeciwko ambasady Niemiec we Wrocławiu.
Zgłoś
s................t 2009-07-09, 15:28 1
dokladnie tam pamietam jak po oblewaniu egzaminow wracalam tamtedy, potknelam sie i Pan mnie zawinal do srodka, mialo byc strasznie, okazalo sie ze koles zna mojego starego i zaczela sie gadka szmatka, skonczylo sie to wymiana numerow i tym ze zaproponowal mi prace w policji, ech tyle ze ja karana jestem wiec nic z tego, poza tym chyba i tak bym nie chciala, a wiecie w ogole ze zeby zostac pala, wystarczy miec srednie?
Zgłoś
Szamil Basajew 2009-07-09, 16:02 8
blackhunter6 napisał/a:

Tam jest ich miejsce.

Takie poglądy zachowaj dla siebie. Tak czy siak, jak dostaniesz po buzi sam pójdziesz na skargę.

"Twarde prawo, chuj nie prawo, od dzieciaka zbaczam z toru
Po tej stronie barykady łamię prawa bez oporu..."
Zgłoś
B................r 2009-07-09, 16:09
clio napisał/a:

Takie poglądy zachowaj dla siebie. Tak czy siak, jak dostaniesz po buzi sam pójdziesz na skargę.

To Ty swoje komentarze zostaw dla siebie jeśli nie podoba Ci się zdjęcie lub opis nie musisz czytać ani oglądać. Co do mojej " buzi " to nie musisz się martwić. Nawet jeśli ktoś zrobi mi z ryja miazgę to psy tu nic nie pomogą.
Zgłoś
Skupek 2009-07-09, 16:47 3
blackhunter6 napisał/a:

Nawet jeśli ktoś zrobi mi z ryja miazgę to psy tu nic nie pomogą.

Skoro do dziś nikt nie pomógł... ^^
Zgłoś
d................o 2009-07-09, 19:11
hwdp

...zawsze w 71:)
Zgłoś
A................t 2009-07-09, 23:09 5
Po pierwsze całkiem przytulnie wygląda ta buda. Po drugie, niezależnie od pewnych patologii istniejących w- i z winy policji i tak bez nich nasze życie byłoby dużo gorsze. Z dwojga złego lepiej poczekać 3h na interwencję niż nie doczekać się jej wcale.
Poza tym osobom nie zapatrzonym w "cHWDP" polecam lekturę ifp.pl.
Zgłoś
matt_ 2009-07-25, 22:27
znam to miejsce, nie miałem tylko niestety oglądać od środka
ale co śmieszne, na przeciwko tego jest park, co bez większych problemów można pić...po co tam stoją..?
Zgłoś
s................t 2009-07-26, 2:28
matt_ napisał/a:

po co tam stoją..?

obok jest ambasada w ktorej mialam zaszczyt lac odprowadzana przez policjanta wspomnianego wyzej ;P
Zgłoś
-................- 2009-07-26, 3:08
Dobra z tej butki by była "hash komora"
Zgłoś
~Faper Noster 2011-11-20, 13:45 2
Na początku wakacji we Wrocku namierzyłem takie oto cudo. W środku siedział najprawdziwszy mundurowy i wypełniał jakieś papierki

21 = 3 * 7
Zgłoś
Pener 2011-11-20, 13:54
w Opolu przed jakąś ambasadą stoi podobne, pomalowane na biało
Zgłoś
Pener 2011-11-20, 14:16
sadistic.pl/buda-dla-prawdziwego-psa-vt18848.htm
Zgłoś
Kamm 2011-11-20, 20:03
Chyba za karę ich tam wysyłają.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów