Skrót z 42 tys. godzin pracy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Niby fajnie, a tak naprawdę to się opierdalali , 4 lata i prawie 8 miesięcy pracy, skrócone do 4 minut to jest efekt . Swoją drogą, w takim tempie jak na filmie ciekaw jestem czy nie zostawili pod tymi deskami jakiegoś robotnika .
panpowazny napisał/a:
Niby fajnie, a tak naprawdę to się opierdalali , 4 lata i prawie 8 miesięcy pracy
cóż zrobić, Polska.
poza tym jesteś debilem
4,79 roku to nie 4 lata i 8 miesięcy
U nas to by się z takim mostem jebali z 20 lat i jeszcze by go spierdolili.
Pierdolisz, mi tu to wygląda jakby robili niecałe 4 minuty, chuje pewnie wynajęli jakiś supermenów.
W ramach zadowolenia odpalę sobie race w pokoju i spale podręczniki do gimbazy.
Ja zauważyłem ze filmik jest trochę przyspieszony.
W ramach zadowolenia odpalę sobie race w pokoju i spale podręczniki do gimbazy.
My ludzie przedstawiciele najmądrzejszej rasy kuli ziemskiej potrafimy zbudować cuda techniki tak jak ten oto most przedstawiony na filmie i jako jedyni jesteśmy do tego zdolni.. Tylko jest jedno ale... Czy naprawdę nikogo z homo sapiensów nie zdziwił fakt że budują most obok mostu który już istnieje ? Po co budować most obok mostu.. Chyba jednak potrafimy robić wielkie rzeczy ale o drobiazgach czasami zapominamy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów