Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co się buduje nożycami do rozbiórek.
Zawsze mnie ciekawiło kto sprzątnie największy dźwig świata jak w nim się coś spierdoli.
Śląscy złomiarze.
Zawsze mnie ciekawiło kto sprzątnie największy dźwig świata jak w nim się coś spierdoli.
To akurat nie jest największy dźwig samojezdny poruszający się nie na szynach ale największe takie pojazdy są modułowe składane na miejscu budowy, więc usuwanie takowego zachodzi po kawałku/module.
To jest mobilny żuraw wieżowy. Wybierany przy realizacji projektów, w których waga podnoszonych elementów nie przekracza 3 ton, a promień pracy żurawia wynosi do 60 metrów. W tym przypadku możliwość podnoszenia elementu znajdującego się za budynkiem musiała być ograniczona, dlatego wybrano ten typ żurawia. Przyczyną wypadku mógł być najzwyczajniej w swiecie nieutwardzony grunt pod podporami. Zabezpieczenia przeciążenia nie pozwoliłyby na operację podnoszenia w tak zaawansowanym technologicznie żurawiu, dlatego wątpię, że to mogło być przyczyną tego co właśnie obejrzeliśmy.
co Ty pierdolisz człowieku. Widzisz na tym filmiku by tylnie łapy sie zapadły ?? Nie bo sie nie zapadły. Widać natomiast, że się ŁAMIĄ czyli było wystarczająco twardo. Złe ustawienie dźwigu + BARDZO możliwe przeładowanie haka + chujowy operator. Twoje filozofie wciskaj sobie dzieciakom na yt
Tak jestem ekspertem.
Ty ekspert, jakie złe ustawienie dźwigu? O czym ty piszesz? Jakie przeładowanie haka i hujowy operator? W dźwigu za grube bańki nie przeładujesz haka a wątpię zeby firma dała taki sprzęt pod opiekę jakiemuś kolesiowi bez odpowiednich umiejetnosci. Napisałem że przyczyną mógł być a nie że jest nieutwardzony grunt, ale twoje wypociny to już jest poezja.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów