📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Żadne zmęczenie materiału.
Żaden brak wyważenia.
Facet był debilem i chciał zbudować helikopter ze złomu i bez jakiejkolwiek wiedzy, jak to się robi.
Tutaj przykład myśli afrykańskiej. Ostrzegam ludzi z jakimkolwiek wykształceniem technicznym lub lotniczym. Oglądanie jest bolesne
BTW: mówią, że ten człowiek jest inżynierem.
Żaden brak wyważenia.
Facet był debilem i chciał zbudować helikopter ze złomu i bez jakiejkolwiek wiedzy, jak to się robi.
Tutaj przykład myśli afrykańskiej. Ostrzegam ludzi z jakimkolwiek wykształceniem technicznym lub lotniczym. Oglądanie jest bolesne
Rr_ napisał/a:
Zastanawia mnie, co go skłoniło wsiąć do tego i odpalić xD
dzisiejsza promocja w biedrze 12+ 12 gratis (bronków)
MarekJarek1 napisał/a:
Żadne zmęczenie materiału.
Żaden brak wyważenia.
Oj każdy orze jak może. Pozbierał części że szrotu i składu złomu. Do tego park maszynowo narzędziowy składający się ze spawarki, rozklekotanego diaksa, gładkiego pilnika, powyginanego srubokreta, szkolnej linijki i młotka.
DMT napisał/a:
Dotarłem do planów konstrukcyjnych inżyniera i wszystko wskazuje na to, że Vmax 80m/s wirnika ogonowego zostało znacznie przekroczone, co skutkowało zwiększeniem bicia osiowego, które wywołało rezonans poprzeczno-wzdłużny. Następstwem było uszkodzenie elementu...
Nie zabiło go śmigło. Zabił go wał na którym było obsadzone i który wyrwał się z obsady i "wpadł" do kabiny.
Gówno i glina duże przeciążenia wytrzyma.... a może jednak nie. ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów