📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jednym słowem, odleciał
Jak widać o dwa lata za krótko, poleciał z biletem w jedną stronę.
Pod koniec ten w lekko żółtej koszulce oddaje mocz na poszkodowanego, plusem jest że oddaje a nic nie zabiera
matek87 napisał/a:
Pod koniec ten w lekko żółtej koszulce oddaje mocz na poszkodowanego
pierwsza pomoc moczem przy urazach....
Raport Pkwbl
Niekonwencjonalna konstrukcja śmigła ogonowego, wykonana z nieodpowiedniego materiału (efekt rozpadu zmęczeni owego widoczny na załączonym materiale wideo) przyczyną awarii.
Ofiary śmiertelne - 1.
Uprawnienia pilota oblatywaczy -nieznane.
Niekonwencjonalna konstrukcja śmigła ogonowego, wykonana z nieodpowiedniego materiału (efekt rozpadu zmęczeni owego widoczny na załączonym materiale wideo) przyczyną awarii.
Ofiary śmiertelne - 1.
Uprawnienia pilota oblatywaczy -nieznane.
co tu się stało, bo nic nie widać?
Czy ja dobrze widzę że śmigło ogonowe po oderwaniu uderza w główny wirnik a potem prosto w łeb tego geniusza?
To są te słynne Caracale , które chciał zakupić Siemoniak i spółka?
Odlot życia
Następnym razem bardziej się przyłoży...
programista4k napisał/a:
co tu się stało, bo nic nie widać?
Dotarłem do planów konstrukcyjnych inżyniera i wszystko wskazuje na to, że Vmax 80m/s wirnika ogonowego zostało znacznie przekroczone, co skutkowało zwiększeniem bicia osiowego, które wywołało rezonans poprzeczno-wzdłużny. Następstwem było uszkodzenie elementu...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów