📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Klimat, ale roboty od chuja Chociaż faktem jest, że siekierki maja ostre jak kurwisyn, a i fach w łapie solidny.
KABUM!
Obejrzałem 25 minutowy fiński dokument o drewnie. To znak, że jednak pora sie wziąć za robotę...
robiłem w tym też zwało się "z bala " a strugane i docinane na maszynie, idzie jak klocki ....pierwsze dnie odciski od młotka w chuj
Cytat:
robiłem w tym też zwało się "z bala " a strugane i docinane na maszynie, idzie jak klocki ....pierwsze dnie odciski od młotka w chuj
Maszynowo w Polsce robią. W Skandynawii nadal jest pełno firm, które ręcznie zbijają takie domki. Jakościowo powiem, że te ręcznie lepiej wypadają, po prostu są lepsze i chuj. W robocie miałem takich koksów w tym temacie, że siekierą lepiej operowali niż ręką przy palcówce. A byli tacy co nawet wymiarów nie potrzebowali tylko cięli na oko, zbijali a domek stał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów