📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mając takich kolegów, nie potrzeba już wrogów.
wie ktoś co to za mecz był w telewizji
leonidkacap napisał/a:
wie ktoś co to za mecz był w telewizji
Mecz 22 pedałów biegających po boisku
WielkiPionizator napisał/a:
Mając takich kolegów, nie potrzeba już wrogów.
O ile to gaśnica mgłowa to tam huj mały psikus ,ale tak czy siak masz rację ,ja dodam ,że kto się kurwą urodził to skowronkiem nie zdechnie …
Mając takich kolegów, nie potrzeba Brauna w Sejmie czy jakoś tak.
Gdyby ktoś pytał co się dzieję, tańczą kurwy i złodzieje.
Gdyby ktoś pytał co się dzieję, tańczą kurwy i złodzieje.
Gdyż się nie znam na gaśnicach, spytam ekspertów - czy to trujące? Szkodliwe?
Z góry dziękuję za odp.
Z góry dziękuję za odp.
Nasz braun został inspiracją na cały świat. Kazdy chciałby swojego brauna
JoSeed napisał/a:
Gdyż się nie znam na gaśnicach, spytam ekspertów - czy to trujące? Szkodliwe?
Z góry dziękuję za odp.
Dużo zależy od rodzaju gaśnicy, ale raczej nie umrze, musiałby się naprawdę sporej dawki tego nawdychać.
Co nie zmienia faktu że bardzo chujowy to był żart.
Geraldinio napisał/a:
Dużo zależy od rodzaju gaśnicy, ale raczej nie umrze, musiałby się naprawdę sporej dawki tego nawdychać.
Co nie zmienia faktu że bardzo chujowy to był żart.
Każda gaśnica użyta w ten sposób spowoduje u gościa uszkodzenia co najmniej naskórka. Przy gaśnicy śniegowej a raczej tej użyli ci debile gość będzie miał na pewno odmrożony pysk. Głupie zabawy kończą się później zazwyczaj w sądzie. Znam sytuacje gdzie dla jaj, śmieszki napełnili pijanemu budowlańcowi pianką montażową gumowce. Brak krążenia i następnego dnia nogi do amputacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów