📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
budżet
[czytaj: bud-żet] plan przychodu i wydatków na jakiś okres, zwykle na następny rok
Skąd to się wzięło w Polsce, że pewni "ludzie" z jakimś tam IQ zaczęli mówić na coś niskobudżetowe, że jest budżetowe ?
że niby niskobudżetowe - to synonim do budżetowe - ale tak nie jest.
podejrzewam, że z kacapstanu - bo tam właśnie też tak mówią... ale w Polsce od niedawna...
[czytaj: bud-żet] plan przychodu i wydatków na jakiś okres, zwykle na następny rok
Skąd to się wzięło w Polsce, że pewni "ludzie" z jakimś tam IQ zaczęli mówić na coś niskobudżetowe, że jest budżetowe ?
że niby niskobudżetowe - to synonim do budżetowe - ale tak nie jest.
podejrzewam, że z kacapstanu - bo tam właśnie też tak mówią... ale w Polsce od niedawna...
Kurwa suchotnicy jebani po gruźlicy czy co?
Przecież o mało co się nie rozsypała gdyby nie te spodnie na tej suchej dupie
Przecież o mało co się nie rozsypała gdyby nie te spodnie na tej suchej dupie
hasfar napisał/a:
Zęby i włosy nie najgorsze, w miarę ubrana i bez zmian na skórze - to chyba raczej jakaś anoreksja czy inne gówno w ten deseń.
Czyli co? Można atakować?
krolikosus napisał/a:
Jak jej firany u pizdy wiszą tak samo jak cycki to ja podziękuje
Na hardzie był nie jeden film instruktażowy jak pozbyć się firan z pizdy, do ogarnięcia i można ruchać. Jeszcze nie raz gałę opierdoli.
ciekawe co ją tak wysuszyło
C0C0JUMBO napisał/a:
Co to kurwa jest? Co ono takie sflaczałe? To takie od urodzenia jest?
chuda i stara, normalka
Powiem ze mi stanął
Widziałem różne życzy w moim krótkim życiu ale to mie postawiło na nogi i padłem na pysk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów