18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pantilion 2018-09-06, 6:17 25
Pewnie były komandos Zejście do wody pełna profeska

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
~Velture 2018-09-06, 9:18 1
Kurwa a ja pamiętam jak za gówniaka chciało się zanurkować to ciężko szło a wystarczyło się najebać... gupi ja

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Aeix 2018-09-06, 9:45 37
Taki stopień medytacji ze był w stanie kontynuować sen pod wodą. Szacun!
Zgłoś
EvilDog 2018-09-06, 10:26 14
Stał i nagrywał w oczekiwaniu że spadnie do wody, a kiedy spadł : Ło qrwa ratujcie bo się utopi !
Zgłoś
Noside 2018-09-06, 11:12 1
Jak kamień w wodę

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
htp 2018-09-06, 12:08
Nie używaj słowa KON-STY-TU-CJA, bo to brzydki wyraz!
Zgłoś
TB303 2018-09-06, 13:45 4
htp napisał/a:

Nie używaj słowa KON-STY-TU-CJA, bo to brzydki wyraz!

Tym bardziej, że ta w Polsce jest łamana
Zgłoś
pawlik22 2018-09-06, 13:56
Ale respekt za koszulke musi być.
Zgłoś
A................r 2018-09-06, 14:07 18
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

DE-STY-LA-CJA

Zgłoś
Kat-men-Du 2018-09-06, 14:22
Ale jebnoł.
Zgłoś
odyssee 2018-09-06, 14:24 1
Stary metal, na koszulce Cannibal Corpse!
Zgłoś
vippero 2018-09-06, 16:00
Chciał chyba mu na łeb skoczyć ale nie trafił.
Zgłoś
Miruu 2018-09-06, 16:45
Widać też, jak ciężko topiących ludków się ratuje. Taki nawet jak przytrzymuje się murka, nadal pod koniec filmu gdzieś od 0:48 podtapia ratującego. Wszystko w panice wykorzystując podstawowe instynkty.

Dlatego też topiących się lepiej nie ratować jak nie jesteś przeszkolonym ratownikiem, bo z jednego trupa zrobią się 2 trupy.

Na kursach WOPR na egzaminie za topiącego robi ponad 100-kg-owy dobrze zbudowany facet instruktor, który nieustannie podtapia ratującego, bo tak zwykle wygląda ratowanie człowieka w wodzie. Dużo paniki, chaotyczne ruchy, i instynktowne podtrzymywanie się na ratowniku, jednocześnie podtapiając go.
Zgłoś
ManBearPig 2018-09-06, 16:47
Skurczybyk potrafi oddychać pod wodą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów