📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa w takim momencie urwane nagranie. To huja wafla.
Dlaczego ten film się koczy w takim momencie huju?
Operator/ka kamery.. za karę, urwanie łba, nasranie do szyji i upchanie kutasem inżyniera.
T3RMINATOR napisał/a:
Kurwa w takim momencie urwane nagranie. To huja wafla.
Może to nie super bohater i spuścili mu na koniec wpierdol. Jakby nie patrzeć jego drużyna była mniej liczna "grupą".
Po tym jak przyjął na dyńkę aż zahuczało to jednak się wycofali
Wełzew napisał/a:
Wnoszę o usunięcie tego uciętego filmu nic nie ma
wnoszę o usunięcie twojego pustego łba bo nic tam nie ma
Dodam opis całego zdarzenia:
Typek to 22letni włoski bokser Federico Colombi na wakacjach w Barcelonie. Poszedł do knajpy się napić, nie chciał zapłacić i zlał dwóch barmanów (jeden trafił do szpitala z rozciętym łukiem brwiowym i złamanym nosem)
Na filmie ci z auta to Mossos d'Esquadra (policja katalońska) po cywilu, którzy chcieli go zatrzymać ale nie udało im się i jeden z nich dostał dwa strzały (też trafił do szpitala potem).
Wrzucam film z dalszą częścią zajścia gdzie przyjechało wsparcie i zatrzymali typa.
Typek to 22letni włoski bokser Federico Colombi na wakacjach w Barcelonie. Poszedł do knajpy się napić, nie chciał zapłacić i zlał dwóch barmanów (jeden trafił do szpitala z rozciętym łukiem brwiowym i złamanym nosem)
Na filmie ci z auta to Mossos d'Esquadra (policja katalońska) po cywilu, którzy chcieli go zatrzymać ale nie udało im się i jeden z nich dostał dwa strzały (też trafił do szpitala potem).
Wrzucam film z dalszą częścią zajścia gdzie przyjechało wsparcie i zatrzymali typa.
Po pierwsze co za kurwa to nagrywała po drugie primo kurwy w paru cwaniaki
Werdykt::: na zcwelenie z nimi
Werdykt::: na zcwelenie z nimi
Najbardziej mnie rozwala jak eksperci sie wypowiadaja: Cwaniaki we 2 na jednego... do domu chcial jechac. Kurwa werdykt po 20 sek filmiku. Wyobraz sobie ze ten gosciu zgwalcil 5 letnia corke temu co po ryju dostal i specjalnie mu nie chcieli dac wejsc do auta... Totalnie jak murzyny o Georg Floyd, chuja wiesz na tema akcji to sie nie wypowiadaj. Ogladaj, daj piwo lub nie i scrolluj dalej.
niezły zawodnik piękne 2 odczepne a tamci dwaj bueno bueno i spierdueno
Akwit napisał/a:
Najbardziej mnie rozwala jak eksperci sie wypowiadaja: Cwaniaki we 2 na jednego... do domu chcial jechac. Kurwa werdykt po 20 sek filmiku. Wyobraz sobie ze ten gosciu zgwalcil 5 letnia corke temu co po ryju dostal i specjalnie mu nie chcieli dac wejsc do auta... Totalnie jak murzyny o Georg Floyd, chuja wiesz na tema akcji to sie nie wypowiadaj. Ogladaj, daj piwo lub nie i scrolluj dalej.
Zesrać, się nie zapomnij... Szeryfie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów