📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak dla mnie ten model bugatti jest chujowy
btw. o chuj chodzi z tą odwróconą datą?
btw. o chuj chodzi z tą odwróconą datą?
@UP: Prawa autorskie. Jak odwrócisz filmik, zrobisz odbicie lustrzane to już nie jest ten sam filmik. Sprytne, nie ?
@mathek
no kurwa rzeczywiście
ale teraz serio tak można robić?
co do filmu, szczęście w nieszczęsciu. Ciekawe czy ten w dodge i toyocie sie zagapili na żółte cacko czy co
no kurwa rzeczywiście
ale teraz serio tak można robić?
co do filmu, szczęście w nieszczęsciu. Ciekawe czy ten w dodge i toyocie sie zagapili na żółte cacko czy co
@up tylko dla youtube nie jest to ten sam filmik. To auto widziało wiele m.in. gościa który nie umie przyłączyć wideorejestratora (mimo że lustrzane odbicie to nadal do góry nogami kamerowane)
Też tak macie, że wyjebane jest na te dwa samochody, jakie będą straty u właścicieli, byle tylko nie zarysowało tego cacka??
Mafia mi się przypomniała i misja z kradzieżą tego cacka. Gimby nie znajo.
4hitch
nie widziało tego gościa, bo gość który to nakręcił nie musiał by odwracać niczego bo prawa były by jego.
Tak więc ...
nie widziało tego gościa, bo gość który to nakręcił nie musiał by odwracać niczego bo prawa były by jego.
Tak więc ...
Nutka: Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good jakby ktoś chciał
Mietek wyklepie, zaszpchluje, maźnie pędzlem i nikt nie pozna.
Jak dla mnie to jest Type 45 ewentualnie 30. Type 35 nie miał nadkoli, kierunkowskazów i wlotów powietrza na górze maski.
"@UP: Prawa autorskie. Jak odwrócisz filmik, zrobisz odbicie lustrzane to już nie jest ten sam filmik. Sprytne, nie ?"
Nie, nie sprytne gdyż po odwróceniu oraz zastosowaniu odbicia lustrzanego data będzie nadal odwrócona z tym że będzie zaczynała się "od końca". Żodne wygibasy tu nic nie dadzą, żonde! Kamera była zainstalowana "do góry nogami"
Nie, nie sprytne gdyż po odwróceniu oraz zastosowaniu odbicia lustrzanego data będzie nadal odwrócona z tym że będzie zaczynała się "od końca". Żodne wygibasy tu nic nie dadzą, żonde! Kamera była zainstalowana "do góry nogami"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów