📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
oj mamy konkurenta dla P.I.W.(O.)'a
chyba grafiki komputerowej. nie ma tam nic poza wyswietlaniem grafiki na projektorem na scianie.
btw dobrze ze nikt nie przestawil im projektora
SleThu napisał/a:
Zastanawiam się jak to działa...
czary, kurwa, z harego potera
Chyba kpicie, tu wystarczy rzutnik i trochę światła, a PIWO wymaga dużo pijanych studentów którzy włączają światło na znak.
Chyba kpicie, tu wystarczy rzutnik i trochę światła, a PIWO wymaga dużo pijanych studentów którzy włączają światło na znak.
@Kamyk5011
zanim cokolwiek napiszesz o projekcie P.I.W.O to zdałoby się wiedzieć czym to jest
specjalnie link dla Ciebie
projekt-piwo.pl/index.php?adr=oprojekcie
zanim cokolwiek napiszesz o projekcie P.I.W.O to zdałoby się wiedzieć czym to jest
specjalnie link dla Ciebie
projekt-piwo.pl/index.php?adr=oprojekcie
od 2:20
Wspaniały pomysł wpadł mi do mojej chorej głowy:
Kwas i 1 rząd na takim pokazie. dochodzisz do siebie z 3 dni pewnie...
Wspaniały pomysł wpadł mi do mojej chorej głowy:
Kwas i 1 rząd na takim pokazie. dochodzisz do siebie z 3 dni pewnie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów