📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra Flodzia dobra. tak działaj dalej, piwko leci.
(Flodzie trzeba chwalić, bo jak nie to po złości wp🤬la zj🤬e filmiki z tiktoka )
(Flodzie trzeba chwalić, bo jak nie to po złości wp🤬la zj🤬e filmiki z tiktoka )
Na c🤬j takie gówno ucięte wrzucasz, na którym w dodatku mało co widać?!
ququa napisał/a:
Nie no to musłao sie udac
nierozumie jak to mogło sie stac
Kto nie rozumie ?

Mój dobry kolega tez kiedyś tak się bujał na gałęzi, to było ponad 20 lat temu tylko miał chyba jeszcze mniej szczęścia. Gałąź zerwała się pod jego ciężarem i upadł na ziemie, rozrywając sobie przy okazji wory z jajcami o wystający drut ze zbrojenia z betonowego odpadu i łeb o zwykły kamien. Kiedyś tak budowano że sporo śmieci zostawiano albo zakopywano- zagrzebywano płytko w ziemi, wiec takie niespodzianki nie były niczym nadzwyczajnym. Kilka miesięcy chodził w takich grubych pampersach wyglądał jak dziecko (i w sumie nim był mielismy po 10 lat) . Ale doktory się spisały bo dziś ma 2 dzieci
albo nie było tak źle jak to wyglądało tego to nie wiem. Jak nie zapomnę to zapytam Mamy może pamięta

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie