📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gdyby się tak nie podniecała skokiem to usłyszała by dźwięk który przepowiadał przyszłość - około 0:06s
Najlepiej dać pauzę i wyskoczyć z kumplem na piwo zanim się załaduje.
Magistra to ona nie zrobi, ale zrobi karierę używając dupy i czasem nawet ładnego pyska.
Fajna foczka
zdr0wa dupa
grudawwk napisał/a:
fajna, lubie takie niskie
Można być niskim i zachować przy tym zdrowe proporcje. Ta laska ma krótkie, niezgrabne nibynóżki, a każda kobieta z takimi (według mnie) jest kaleką.
@down
Adek1507,
Pierdolisz. Tylko desperaci nie mają wymagań, a tak się składa, że jednak większość młodych Polek jest dość zgrabna. Panny z takimi kafarami zamiast kończyn, widuję przeważnie na zachód od Odry.
Ty to zaruchasz dopiero, jak pan nekrofil się do ciebie dobierze w kostnicy.
999dice.com/?36476981 Zapraszam do gry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów