18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................y 2016-08-31, 23:51 5
Małe suki blyaty
Zgłoś
3................n 2016-09-01, 0:11 21
Dawłej Endrju
Zgłoś
M................3 2016-09-01, 0:44 7
sadol ale z sercem .
Zgłoś
dawdan93 2016-09-01, 1:00 7
gruby pokazał na co go stać, na przykład brak znajomości fizyki a co do miny, ja tam k🤬a żadnej nie wdziałem, dzieciak co spadł to po prostu nieźle jebnął kręgosłupem, miałem kiedyś podobnie na basenie, zjeżdżając ze zjeżdżalni mając zielone światło, głową w dół na plecach (nie mówię że to było mądre, ale gimbaza wszystko wybacza) jebnąłem w bardzo wolną i grubą k🤬a panią co k🤬a prześwit zjeżdżalni na dobre 90% zasłaniała jebnąłem plecami mniej więcej podobnie jak ten chłopak (na szczęście głowę miałem podniesioną i lekko zgięte plecy) w jej k🤬a wielkie jak p🤬lona stacja ISS plecy przez co wydawałem identyczne dźwięki jak ten koleś, czyli wdychałem powietrze ale za c🤬ja nie mogłem go wypuścić, co było spowodowane szokiem jak i k🤬a nie wiem jakimś chyba urazem, ale jak się uspokoiłem to zacząłem normalnie oddychać.
podsumowując, to k🤬a jest w c🤬j śmieszne ale gruby to jeden wielki idiota i k🤬a debil i nieuk do tego, nienawidzę j🤬ych grubasów od tamtego zdarzenia więc nie płakałbym jak by ten mały grubasek nie zginął śmiercią tragiczna nadającą się na harda
Zgłoś
propan-butan 2016-09-01, 1:04 52
Klasyczny wypadeczek wśród małolatów podczas zabaw na świeżym powietrzu. Ofiarę przytkało, ale nic mu nie będzie. Gruby się zestresował i sprawdził co z ziomkiem. Jakiś tam trzeci kumpel się brechta.
Wszystko jest tak jak powinno być! Tak trzymać!
Zgłoś
Jaroos92 2016-09-01, 2:41 1
Myślałem, że zsunie się z siedzenia i przyp🤬oli w ten płot za huśtawką.
Zgłoś
Monek-Pokemonek 2016-09-01, 2:46 3
Weźcie mi nie przypominajcie!
Miałam podobną sytuację z huśtawką Trochu inny model, klasyczna, metalowa z łańcuchem zapinanym z przodu w charakterze zabezpieczenia przed spadnięciem. Na szczęście dla mnie, ja byłam "tym grubym" Rozhuśtywałam młodszą koleżankę z podwórka. No i jak to zawsze było: "nie jest dość wysoko jeśli się nie obijasz"... No właśnie. Tak ją rozbujałam, że ramię huśtawki walnęło w poprzeczkę, dziewczę straciło pęd i wyjechało pod tym ZABEZPIECZENIEM (urwa jego mać). Tyle dobrze, że się pod pachami na tym łańcuchu zatrzymała. (bo by chyba rekord skoczni pobiła ) No ale widok jej drobnego ciałka wystrzeliwującego z huśtawki niczym człowiek kula armatnia był w pytę stresujący. Huśtawka zawróciła trajektorię i pocisnęła do tyłu a nim zdążyłam ją wyhamować, przewlekła dziewuszkę jeszcze raz do przodu, ciągnąc ją pod pachami, wyginając jej kręgosłup i wlekąc ją po ziemi.
Serio, pierwsze 10 sekund myślałam, że ją zabiłam A miałyśmy jakoś 10 i 8 lat
Zgłoś
Namex 2016-09-01, 8:07
Jebnął to jebnął, na c🤬j wy tak drążycie temat ?
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2016-09-01, 8:13 1
Gruby zawsze huśtał, ahh te wspomnienia.
Zgłoś
waloos 2016-09-01, 10:59 3
Oni na projektowanych z myślą o bezpieczeństwie huśtawkach sobie krzywdę potrafią zrobić. Co by było gdyby im dali wyżej wspomnianą, klasyczną, ciężką, metalową na sztywnych ramionach, tak wąską że wychylenie głowy w bok skutkowało dekapitacją?

Na dodatek mają tam na ziemi te miękkie płyty montowane na placach zabaw, my mieliśmy w najlepszym przypadku trawę, a najczęściej była ubita ziemia z okazjonalnymi kawałkami rozbitych butelek.

Ale wiecie co? Nie zamieniłbym się z nimi miejscami
Zgłoś
K................r 2016-09-01, 17:37
I to jest dobry dzieciak, spadł na łeb z ponad metra , wstał i przytaknął ze jest wszystko dobrze.

Nie jak ten ninja kilka tematow wczesniej co palca sobie zadrapał.
Zgłoś
RapujacyToster 2016-09-01, 17:59
K🤬a ale twarde te małe ruski nawet nie zapłakał a zaj🤬 solidnie
Zgłoś
M4rcin24 2016-09-01, 18:48
każdy kto miał normalne dzieciństwo na świeżym powietrzu zna to uczucie jak się pierolnie na plecy i nie można przez chwile oddychać, nie ma się czym podniecać
Zgłoś
Hochsztapler 2016-09-02, 12:24
W moim mieście też wydarzyła się zabawna sytuacja z huśtawką. Według artykułu w gazecie (i relacji matki z ploteczek na rynku) na jednym z osiedlowych placów zabaw, takich z tymi starymi, prostymi huśtawkami, bujała się trójka gówniaków. Jak to z gówniakami bywa, nie mogły normalnie używać już i tak w c🤬j niebezpiecznej huśtawki (cała metalowa, bez żadnych zabezpieczeń), a musiały bić rekordy wysokości. Dziecko A bujało dziecko B, z zamiarem zrobienia huśtawką pełnego obrotu (oczywiście było to technicznie niemożliwe). Dziecko B dosyć długo próbowało tego czynu dokonać, co zniecierpliwiło dziecko C, domagające się zwolnienia huśtawki. Zniecierpliwione dziecko C uznało, że zatrzymanie rozpędzonej hustawki z cięższym dzieckiem B jest świetnym pomysłem. Według relacji dziecka A, gówniak C stanął na torze huśtawki i wyciągnął ręce, gotowy do jej złapania. Huśtawka oczywiście bezproblemowo oparła się wyciągniętym witkom i zaj🤬a gówniakowi w twarz. Dzieciak poobno stracił od razu przytomność i zaczął zalewać się krwią. Pogotowie wezwane przez jakiegoś przypadkowego przechodnia zabrało go w ciągu 10 minut (osiedle leży blisko szpitala). Zabawny finał bicia rekordu był taki, że dzieciak C zmarł w wyniku krwotoku pod czaszką. Podobno matka gówniaka próbowała się sądzić z rodzicami dziecka B, twierdząc że ten zabił jej dzieciaka.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem