📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
"Co to za gówno, sam bym lepsze zrobił" - Marik1234
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym po nim następującym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
@UP
Cool story. Cytując to wyraziłeś własny stosunek do tego utworu?
Cool story. Cytując to wyraziłeś własny stosunek do tego utworu?
Buka jest zajebisty. Ma 3 albumy i robi kreskówkę(na razie są dwa odcinki).
@UP
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
So GTFO
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
So GTFO
Obejrzyjcie sobie ich kreskówkę - 37 na yt. Sadyzm w czystej postaci
zauważyłam dość ciekawą rzecz, mianowicie, że coraz więcej użytkowników szafuje podpunktami z regulaminu. To fajnie, że wszyscy tak ochoczo go czytacie, jednak wiedziona doświadczeniem z innego forum, czekam tylko na chwilę, gdy urażona stwierdzeniem np. "jesteś głupi", "ale suchar", "nie lubię cię i twojego posta", masa nastolatków będzie nagminnie wklejać tu pkt. 4.5 i 4.6, a admini (o zgrozo!) będą wlepiać za to warny... A obserwując poziom komentarzy dajmy na to z ostatniego półrocza, taka wizja wydaje mi się wielce prawdopodobna...
Berlusconi mnichem kiedy z rapem robię impre
hiphopolo, co następne Rysiek Peja?
zajebiste, nie znacie się.
Miranda napisał/a:
zauważyłam dość ciekawą rzecz, mianowicie, że coraz więcej użytkowników szafuje podpunktami z regulaminu. To fajnie, że wszyscy tak ochoczo go czytacie, jednak wiedziona doświadczeniem z innego forum, czekam tylko na chwilę, gdy urażona stwierdzeniem np. "jesteś głupi", "ale suchar", "nie lubię cię i twojego posta", masa nastolatków będzie nagminnie wklejać tu pkt. 4.5 i 4.6, a admini (o zgrozo!) będą wlepiać za to warny... A obserwując poziom komentarzy dajmy na to z ostatniego półrocza, taka wizja wydaje mi się wielce prawdopodobna...
Odezwała się ta co ją zgnoili nawet na sadolu. Biedne dziecko.
Sadysta bez warna to nie sadysta....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów