18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Gofer123 2012-11-13, 17:25
Przyszłość narodu, ile ona ma kompów do roboty przez was
Zgłoś
Selvanas 2012-11-13, 18:26
Goomiak napisał/a:

Ok, link do tego filmiku ktoś ma? Aż mu napisze żeby nagrwał solo, cokolwiek on nagrywa i kimkolwiek on jest.

On nagrał ten film właśnie dlatego, że ludzie mówili mu żeby grał solo. Oglądacie i komentujecie a nawet nie macie zielonego pojęcia o czym chłop mówi ; p
Zgłoś
lobo60 2012-11-13, 19:19
podobny do Kierownika z Tosiewytnie ;P

Kurwa kurwie łba nie urwie
Zgłoś
dafy1917 2012-11-13, 19:37
Pamiętam jak mu napisałem na kanale że jego kanał to jedna wielka parodia i syf to mnie zablokował pewnie płakał :<
Zgłoś
Nehereni 2012-11-13, 19:37 2
Hm a ja uważam, że nie tyle jego samego bolą hejty, tylko bolą go hejty na przyjaciela.
Mało takich ludzi w tych czasach, więc zgraja innych zacznie się śmiać i cisnąć jeszcze większe hejty.
Weźcie poluzujcie gacie bo was cisną.

"Nie jestem z natury zły, nie wkurwiaj mnie a nic Ci się nie stanie" Mick Thompson
Zgłoś
Selvanas 2012-11-13, 19:48 2
Nehereni napisał/a:

Hm a ja uważam, że nie tyle jego samego bolą hejty, tylko bolą go hejty na przyjaciela.
Mało takich ludzi w tych czasach, więc zgraja innych zacznie się śmiać i cisnąć jeszcze większe hejty.
Weźcie poluzujcie gacie bo was cisną.

true
Zgłoś
domin299 2012-11-13, 21:41
Mi osobiście Bamski nie przeszkadza... "wypierdalać" Dallasa wymiata
Zgłoś
Vendal 2012-11-13, 22:32
Bambski i dallas studio KURWA!

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
saszelqq 2012-11-13, 22:33
To ten pro gejmer od PC? xD
Zgłoś
Selvanas 2012-11-13, 22:40
saszelqq napisał/a:

To ten pro gejmer od PC? xD

To właśnie on mój młodszy bracie ...
Zgłoś
paczfiko 2012-11-13, 22:56
się koleś spiął

<lol>
Zgłoś
MusztardaPL 2012-11-13, 23:29
Kto tam z tyłu sapie? Bamski się wzruszył i popłakał?
Zgłoś
artiee 2012-11-14, 0:06
maciekmidian napisał/a:

steinbacha on tylko parodiował ... Widać nie w temacie jesteś.

Za to tyś w temacie.... youtube.com/user/KamilScheicht?feature=watch

dafy1917 napisał/a:

Pamiętam jak mu napisałem na kanale że jego kanał to jedna wielka parodia i syf to mnie zablokował pewnie płakał :<

Spierdalaj hejcie, sram na ciebie i na twoje pasje. Fajnie ?

Swoją drogą tyle się gościa naoglądałem, że nie wiem kiedy żartuje, a kiedy mówi prawdę.
Zgłoś
Selvanas 2012-11-14, 5:05
artiee napisał/a:

Za to tyś w temacie.... youtube.com/user/KamilScheicht?feature=watch

No zmarnowałem te 5:33 min.

Jednak nadal nie wiem do czego pijesz w tym poście. No, ale może ja jestem dziś zbyt pijany aby to ogarnąć ...
Zgłoś
artiee 2012-11-14, 20:18
@up Nie Stainbacha tylko Kamila Scheichta.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów