Koleś disuje swoich subskrybentów na Yt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Goomiak napisał/a:
Ok, link do tego filmiku ktoś ma? Aż mu napisze żeby nagrwał solo, cokolwiek on nagrywa i kimkolwiek on jest.
On nagrał ten film właśnie dlatego, że ludzie mówili mu żeby grał solo. Oglądacie i komentujecie a nawet nie macie zielonego pojęcia o czym chłop mówi ; p
podobny do Kierownika z Tosiewytnie ;P
Mało takich ludzi w tych czasach, więc zgraja innych zacznie się śmiać i cisnąć jeszcze większe hejty.
Weźcie poluzujcie gacie bo was cisną.
Mało takich ludzi w tych czasach, więc zgraja innych zacznie się śmiać i cisnąć jeszcze większe hejty.
true
Mi osobiście Bamski nie przeszkadza... "wypierdalać" Dallasa wymiata
Bambski i dallas studio KURWA!
Ja: Bo to pojebane...
steinbacha on tylko parodiował ... Widać nie w temacie jesteś.
Za to tyś w temacie.... youtube.com/user/KamilScheicht?feature=watch
dafy1917 napisał/a:
Spierdalaj hejcie, sram na ciebie i na twoje pasje. Fajnie ?Pamiętam jak mu napisałem na kanale że jego kanał to jedna wielka parodia i syf to mnie zablokował pewnie płakał :<
Swoją drogą tyle się gościa naoglądałem, że nie wiem kiedy żartuje, a kiedy mówi prawdę.
artiee napisał/a:
Za to tyś w temacie.... youtube.com/user/KamilScheicht?feature=watch
No zmarnowałem te 5:33 min.
Jednak nadal nie wiem do czego pijesz w tym poście. No, ale może ja jestem dziś zbyt pijany aby to ogarnąć ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów