Koleś disuje swoich subskrybentów na Yt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale się kurwa koleś kurwa wkurwił. Kurwa.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego chuja się pcha do internetu ? Wkurwia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest pierdolnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego zjeba mniej.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego chuja się pcha do internetu ? Wkurwia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest pierdolnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego zjeba mniej.
Może się stykają razem pisiorkami i stąd ta spina...
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Też bym się wściekł jakby mi dziewczynę obrażali . Bo youtube to ich życie. To jak tibia. Jak dla mnie może spierdalać i przestać nagrywać.
Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną
Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną
Mógł po prostu powiedzieć, że nie chce mu się filmów robić w listopadzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów