Koleś disuje swoich subskrybentów na Yt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale się kurwa koleś kurwa wkurwił. Kurwa.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego chuja się pcha do internetu ? Wkurwia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest pierdolnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego zjeba mniej.
A na poważnie skoro typa tak bardzo boli hejt, to po kiego chuja się pcha do internetu ? Wkurwia mnie takie zachowanie, myśli że jest niewiadomo kim bo ma kilkuset widzów na kanale, już widzę falę newsów na wp "15 latek/latka powiesił się z powodu zawieszenia programu internetowego", nasza elita internetowa może i jest pierdolnięta ale na pewno nie będzie płakać z zawieszenia jakiegoś gówna na yt. Jednego zjeba mniej.
Problemy emocjonalne ma koles. Nie wiem co jest w tych jego filmach, że tak strasznie się bulwersuje ale nie chcę mi się sprawdzać. Podkręcona spirala nienawiści, hipokryta kurwa. Kurwa kurwa, kurwa.
No a gdzie ten diss? autorowi radze zajrzec do slownika.
"Spierdalajcie do Rocka.. Do innych matkojebców" Ale sie wkurwił ciśnie ładnie
Też bym się wściekł jakby mi dziewczynę obrażali . Bo youtube to ich życie. To jak tibia. Jak dla mnie może spierdalać i przestać nagrywać.
Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną
Autorze daj link na YT, albo skopiuj komentarze jak mu cisną
Prawda jest taka, że Dallas ma parcie i polot, Bamski jest jakiś zamulony.
Przesadził trochę, ale w takich czasach taki ludzi to ze świecą można szukać. Widać że są przyjaciółmi, zawsze razem.
Mógł po prostu powiedzieć, że nie chce mu się filmów robić w listopadzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów