Koleś disuje swoich subskrybentów na Yt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a może ich łączy coś wiecej niż przyjaźń...
pierwszy raz widzę człowieka, nie słyszałem też o tych innych o których Wy piszecie.
Czy to znaczy, że jestem normalny?
Czy to znaczy, że jestem normalny?
Ty mnie tu kurwa nie podkurwiaj.
Aż chyba wejdę na jego kanał go powkuriwać
Nie ma już na rzydtube tego.Rób ktoś reupload
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Koleś jest zbyt słaby na pokazywanie mordy w internecie, do tego dał im kolejny argument... Szkoda, że zamknął kanał, można by mu po chamsku jeszcze napsuć krwi.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
ale poważnie, jak się idzie na YT i robi kanał, to trzeba mieć twardą dupę, a nie się unosić jak dziecko i obrażać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów