żródło i więcej zdjęć
żródło i więcej zdjęć
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do tego to już tu było, i było na pierdylionie innych portali
[ Komentarz dodany przez: marna: 2012-12-17, 20:02 ]
zobaczcie jacy wy jesteście pojebani. jakiś chinol na końcu świata wymurował sobie kule z oknem, a wy sikacie na jej widok jak kurwa pieski na widok pełnej michy. gardzę wami. rzygać mi się chce jak widzę takich szmaciarzy jak wy. do szkoły! mamie pomagać okna myć! a nie browarami szastać na sadolu... banda gówniarzy
Tylko nie popuść w majteczki ok?
Chciałbym zobaczyc jego mine 22.12 jak będzie wychodził z tego schronu...
może dla śmiechu przetoczą go do Korei
zobaczcie jacy wy jesteście pojebani. jakiś chinol na końcu świata wymurował sobie kule z oknem, a wy sikacie na jej widok jak kurwa pieski na widok pełnej michy. gardzę wami. rzygać mi się chce jak widzę takich szmaciarzy jak wy. do szkoły! mamie pomagać okna myć! a nie browarami szastać na sadolu... banda gówniarzy
nie wiem na chuj obrażasz innych może kogoś ciekawić ten temat jaka ludzie maja banie na świecie na punkcie końca świata a ty obrażasz od szmaciarzy itd;> jebnij się w dynie pacanie zanim na 2 raz zaczniesz pisać taie po-pierdółki które aż szczypią w oczy.... mam 25 lat wiec z góry daruj sobie teksty typu gimbusy itd... żałosny jesteś i tyle:) za materiał poprostu piwko chiniol dobrze ma zrytą bańke
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów