📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A nie powinno być czasem are a nie is?
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Ja pjerdolę, weźta zmieńta poziom wypowiedzi. Chciałżem się pośmiać z trafnych komentarzy, a tu same smęty o języku w tekście.
ooooooo jaakieee to sloodkieeee. nie
To jest kilkuletnie dziecko, które ledwo nauczyło się chodzić, jak można po nim oczekiwać, że zrobi coś logicznego, czyli dostarczy element z punktu A do punktu B w stanie nienaruszonym, a najlepiej ładnie trzymając przed sobą? -,- Brawo dla tego, kto wysłał bachora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów