Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fail ludzi którzy Muzułmanów widzieli tylko na tutejszych wrzutach lub w barze z kebabami.
Islam zakłada dość duży poziom higieny sam w sobie.
Jest coś takiego jak ablucja. 3...2...1...google.pl start.
Ogólnie myją się [nie jest to prysznic, ale z tego co czuć w lecie w autobusach więcej niż robi typowy polak] przed każdą modlitwą, a modlą się o ile pamiętam 5 razy dziennie.
Że znowu autor który arabów widział co najwyżej na filmikach z Francji, że pomijając całą ich otoczkę, o samej kulturze w konkretnej kwestii higieny nie wie zbyt wiele. Że przeciętny Muzułmanin myje się dziennie częściej niż typowy Polak tygodniowo...ale widzę że autor ten sam. Czekam na trzeci dowcip o niemytych ciapatych.
Już miałem pisać że w innym temacie nabazgrałem takiego posta:
Że znowu autor który arabów widział co najwyżej na filmikach z Francji, że pomijając całą ich otoczkę, o samej kulturze w konkretnej kwestii higieny nie wie zbyt wiele. Że przeciętny Muzułmanin myje się dziennie częściej niż typowy Polak tygodniowo...ale widzę że autor ten sam. Czekam na trzeci dowcip o niemytych ciapatych.
Przecież wiem że islam powstał po to by brudasy zaczęły się myć...
lizać cipyNiesamowite, jak katolicy są wybiórczy w przywoływaniu faktów historycznych. Nie to, żeby nazwać to kłamstwem, ale stosują liczne niedopowiedzenia - wszystkie dotyczą "zbawiennej" roli Kościoła rzymsko-katolickiego w rozwoju kultury europejskiej. Pogańska Europa myła się regularnie, miała całkiem sensowny system społeczny i rozwijała naprawdę ciekawą kulturę niezdominowaną przez religię (po prostu wszystkie bóstwa pochodziły z natury i "tłumaczyły" naturalne procesy). Potem przyszedł Krk i nagle cała Europa cofnęła się w rozwoju - kobiety zeszły do roli podległych nieludzi, społeczeństwa przestały obserwować naturę i jej przemiany, wprowadzono podatki, wyzysk i niewolnictwo.
Przykro, że p. Cejrowski zapomniał - lub po prostu przemilczał bezczelnie - że ludzie przestali się myć, kiedy Krk obwieścił, że choroby biorą się z morowego powietrza, które przechodzi do organizmu przez niezasklepione brudem pory skóry. Kto nie wierzy na słowo, niech poczyta trochę w necie - jest nawet dostępne jakieś tłumaczenie tego watykańskiego, odkrywczego "dzieła".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów