Nie jestem jakoś specjalnie cięty na kierowców bmw, ale jakoś tak dziwnie procent buractwa wśród posiadaczy tego pojazdu jest zaskakująco wysoki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to się mówi- człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy.
a ja jakimś dziwnym trafem bardzo często spotykam buraków w skodach, którzy myślą, że jak mają octavię w kombi w dyzlu to mają świat u swych stóp
@up
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
Po chuj zasłaniają takim brudom blachy?
A.J.K.S napisał/a:
@up
no właśnie, ale nagonka jest oczywiście na bmw i tylko w polsce
Odjebał 2 razy, wjechał przed gościa i heble to akurat się zgodzę. A to ze światłami to czasami też tak robię jak widzę, że pizda stoi i nie może się włączyć do ruchu to objeżdżam. Zmiana pasów nawet na ciągłych przed światłami chyba każdemu z nas się zdarzyła więc kto tak nie robił niech pierwszy rzuci kamieniem.
Ogólnie widać, że wieśmen bo wjeżdża przed gościa i hebluje i za to powinien dostać kutasa w dupe. Reszta byłaby ok gdyby były to jedyne zarzuty a tak to są rzeczy wynikające z bycia wsiokiem więc trzeba tępić.
Kochany Gdańsk koło zieleniaka
Ogólnie widać, że wieśmen bo wjeżdża przed gościa i hebluje i za to powinien dostać kutasa w dupe. Reszta byłaby ok gdyby były to jedyne zarzuty a tak to są rzeczy wynikające z bycia wsiokiem więc trzeba tępić.
Kochany Gdańsk koło zieleniaka
Polecam ściszyć głośniki
kkndkkndkknd napisał/a:
Nie jestem jakoś specjalnie cięty na kierowców bmw, ale jakoś tak dziwnie procent buractwa wśród posiadaczy tego pojazdu jest zaskakująco wysoki
was w tej jebanej warszawie ucza od malego kapowania czy co ,ubeku pierdolony.
@up dobrze powiedziane. W stolicy to już nawet nie ma do kogo podpierdalać bo wszystko to samo buractwo.
A nikt nie pomyślał, że może mu się po prostu spieszyło, z tego co widzę to nie stworzył żadnego zagrożenia na drodze a jedynym jego grzechem jest posiadanie BMW które budzi w kierowcach burakach najgorsze instynkty więc oczywiście trzeba podpieprzyć gościa i nawrzucać mu bo ma BMW, jakby to samo robił kierowca Skody,Peugeota albo Toyoty to ten temat nawet nie wyszedłby z poczekalni ale nagonka na BMW trwa w najlepsze a dziwnym trafem powszechna opinia o śmiercionośnych burakach drogowych nie ma pokrycia w rzeczywistości: prentki-blog.pl/czy-samochody-bmw-powoduja-najwiecej-wypadkow/ polecam lekturę tego wpisu.
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
@Imie_jego_44 zgadzam się!
Mnie najbardziej wkurwia jak ktoś jedzie lewym pasem, bo za kilometr skręca w lewo i nawet jak mu usiądziesz na zderzaku 10 cm za nim to i tak Ci kurwa nie zjedzie bo nie i chuj. A co to za problem zjechać na prawy puścić mnie i szybciej jadących i przed skrzyżowaniem wbić się na lewy?
Mnie najbardziej wkurwia jak ktoś jedzie lewym pasem, bo za kilometr skręca w lewo i nawet jak mu usiądziesz na zderzaku 10 cm za nim to i tak Ci kurwa nie zjedzie bo nie i chuj. A co to za problem zjechać na prawy puścić mnie i szybciej jadących i przed skrzyżowaniem wbić się na lewy?
@Imie_jego_44
obejrzyj jeszcze raz jak burak wyprzedza, wpada przed inny pojazd i daje po hamulcach. Jest to zachowanie typowe dla wymuszenia odszkodowania - nagranie to dowód popełnienia wykroczenia drogowego i powinno być ukarane.
Kiedy jesteś uczestnikiem ruchu na drodze to chuj kogo obchodzi czy ci się spieszy, czy chce ci się siusiu czy blachara robi ci loda. Za taką jazdę w tym przypadku to utrata prawa jazdy powinna być i sroga kara finansowa dla kierowcy - buraka.
A każdy kto takiego "broni" to
obejrzyj jeszcze raz jak burak wyprzedza, wpada przed inny pojazd i daje po hamulcach. Jest to zachowanie typowe dla wymuszenia odszkodowania - nagranie to dowód popełnienia wykroczenia drogowego i powinno być ukarane.
Kiedy jesteś uczestnikiem ruchu na drodze to chuj kogo obchodzi czy ci się spieszy, czy chce ci się siusiu czy blachara robi ci loda. Za taką jazdę w tym przypadku to utrata prawa jazdy powinna być i sroga kara finansowa dla kierowcy - buraka.
A każdy kto takiego "broni" to
ja przeważnie patrzę trochę niżej i prawie każdy burak ma znaczki WB, WI etc.
Kto takim idiotom rozdaje prawo jazdy ? Skąd się biorą tacy idioci za kółkiem jak ten na video ? Niech zdycha idiota póki jeszcze nikomu nie zrobił krzywdy tą "jazdą".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów