Nie jestem jakoś specjalnie cięty na kierowców bmw, ale jakoś tak dziwnie procent buractwa wśród posiadaczy tego pojazdu jest zaskakująco wysoki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak to się mówi- człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy.
a ja jakimś dziwnym trafem bardzo często spotykam buraków w skodach, którzy myślą, że jak mają octavię w kombi w dyzlu to mają świat u swych stóp
@up
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
A prawda jest taka, że burak pozostanie burakiem, niezależnie od tego jakim autem jeździ
Po chuj zasłaniają takim brudom blachy?
A.J.K.S napisał/a:
@up
no właśnie, ale nagonka jest oczywiście na bmw i tylko w polsce
Odjebał 2 razy, wjechał przed gościa i heble to akurat się zgodzę. A to ze światłami to czasami też tak robię jak widzę, że pizda stoi i nie może się włączyć do ruchu to objeżdżam. Zmiana pasów nawet na ciągłych przed światłami chyba każdemu z nas się zdarzyła więc kto tak nie robił niech pierwszy rzuci kamieniem.
Ogólnie widać, że wieśmen bo wjeżdża przed gościa i hebluje i za to powinien dostać kutasa w dupe. Reszta byłaby ok gdyby były to jedyne zarzuty a tak to są rzeczy wynikające z bycia wsiokiem więc trzeba tępić.
Kochany Gdańsk koło zieleniaka
Ogólnie widać, że wieśmen bo wjeżdża przed gościa i hebluje i za to powinien dostać kutasa w dupe. Reszta byłaby ok gdyby były to jedyne zarzuty a tak to są rzeczy wynikające z bycia wsiokiem więc trzeba tępić.
Kochany Gdańsk koło zieleniaka
Polecam ściszyć głośniki
kkndkkndkknd napisał/a:
Nie jestem jakoś specjalnie cięty na kierowców bmw, ale jakoś tak dziwnie procent buractwa wśród posiadaczy tego pojazdu jest zaskakująco wysoki
was w tej jebanej warszawie ucza od malego kapowania czy co ,ubeku pierdolony.
@up dobrze powiedziane. W stolicy to już nawet nie ma do kogo podpierdalać bo wszystko to samo buractwo.
A nikt nie pomyślał, że może mu się po prostu spieszyło, z tego co widzę to nie stworzył żadnego zagrożenia na drodze a jedynym jego grzechem jest posiadanie BMW które budzi w kierowcach burakach najgorsze instynkty więc oczywiście trzeba podpieprzyć gościa i nawrzucać mu bo ma BMW, jakby to samo robił kierowca Skody,Peugeota albo Toyoty to ten temat nawet nie wyszedłby z poczekalni ale nagonka na BMW trwa w najlepsze a dziwnym trafem powszechna opinia o śmiercionośnych burakach drogowych nie ma pokrycia w rzeczywistości: prentki-blog.pl/czy-samochody-bmw-powoduja-najwiecej-wypadkow/ polecam lekturę tego wpisu.
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
- zelaznalogika.net
oraz ich nowe inicjatywy:
- Sejmlog.pl
- logikatory na facebooku
Buractwem na tym filmiku wykazują się inni kierowcy którzy blokują lewy pas mimo, że widzą iż ktoś jedzie szybciej i zmuszają go tym samym do slalomu między innymi samochodami co może prowadzić do niebezpiecznych sytuacji.
- logikatory na facebooku
@Imie_jego_44 zgadzam się!
Mnie najbardziej wkurwia jak ktoś jedzie lewym pasem, bo za kilometr skręca w lewo i nawet jak mu usiądziesz na zderzaku 10 cm za nim to i tak Ci kurwa nie zjedzie bo nie i chuj. A co to za problem zjechać na prawy puścić mnie i szybciej jadących i przed skrzyżowaniem wbić się na lewy?
Mnie najbardziej wkurwia jak ktoś jedzie lewym pasem, bo za kilometr skręca w lewo i nawet jak mu usiądziesz na zderzaku 10 cm za nim to i tak Ci kurwa nie zjedzie bo nie i chuj. A co to za problem zjechać na prawy puścić mnie i szybciej jadących i przed skrzyżowaniem wbić się na lewy?
@Imie_jego_44
obejrzyj jeszcze raz jak burak wyprzedza, wpada przed inny pojazd i daje po hamulcach. Jest to zachowanie typowe dla wymuszenia odszkodowania - nagranie to dowód popełnienia wykroczenia drogowego i powinno być ukarane.
Kiedy jesteś uczestnikiem ruchu na drodze to chuj kogo obchodzi czy ci się spieszy, czy chce ci się siusiu czy blachara robi ci loda. Za taką jazdę w tym przypadku to utrata prawa jazdy powinna być i sroga kara finansowa dla kierowcy - buraka.
A każdy kto takiego "broni" to
obejrzyj jeszcze raz jak burak wyprzedza, wpada przed inny pojazd i daje po hamulcach. Jest to zachowanie typowe dla wymuszenia odszkodowania - nagranie to dowód popełnienia wykroczenia drogowego i powinno być ukarane.
Kiedy jesteś uczestnikiem ruchu na drodze to chuj kogo obchodzi czy ci się spieszy, czy chce ci się siusiu czy blachara robi ci loda. Za taką jazdę w tym przypadku to utrata prawa jazdy powinna być i sroga kara finansowa dla kierowcy - buraka.
A każdy kto takiego "broni" to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów