Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dwóch debili, ruszających na wciśniętym hamulcu.
Błysnąłeś geniuszu, zapraszam do lektury na temat automatycznej skrzyni biegów...
To, że komentujący tutaj nie ogarnęli nie dziwi, bo skąd gimnazjum ma mieć pojęcie o tym co dzieje się na drodze, ale że tępa pizda sama to nagrała, nie doszła do wniosków po co typ to robi i wrzuciła w neta ośmieszając się - trochę rozpierdala.
Słyszałeś kiedyś o automatycznej skrzyni biegów? Znasz zasadę działania?
Nie!
To sie kurwa nie udzielaj.
a tępa dzida z pojazdu nagrywającego jest tępą dzidą bez szkoły.
kierowca pantoflarz też jest tępy. trąbi tylko dlatego że suka mu kazała. a może merc chce po prostu zjechać na pobocze po prawej, albo skręcić gdzieś w prawo, tylko chuje mu to uniemiożliwiają od jakiegośczasu? czemu ma zapierdalać do końca pasa? bo jakiś debil pantoflarz trąbi bo mu debilka kazała?
ech
wszyscy mnie wkurwili w tym filmiku. przewijam dalej sadola, excitement never ends!
Jak się ma automat w aucie to auto rusza gdy lekko puścisz hamulec, nawet gdy nadal jest od naciśnięty. Widać że nigdy nie byłeś bogaty.
Spójrz na most w tle, powinno ci to dać odpowiedź jaki to kraj
Sądzę, że lepszą wskazówką będzie napis "wynajem" na tablicy po lewej stronie
To gimnazjaliści orientują się lepiej, niż Ty, wielce dorosły użytkowniku dróg. Idź, oddaj prawo jazdy i nie ośmieszaj się więcej. Blokowanie dwóch pasów to kurestwo i brak znajomości zasad ruchu. Za tymi blokującymi samochodami, oba pasy są zajęte. Jak dojadą do końca lewego, wszyscy jadący za nimi i tak będą musieli zjeżdżać na suwak. Więc po co tamować ruch?To, że komentujący tutaj nie ogarnęli nie dziwi, bo skąd gimnazjum ma mieć pojęcie o tym co dzieje się na drodze, ale że tępa pizda sama to nagrała, nie doszła do wniosków po co typ to robi i wrzuciła w neta ośmieszając się - trochę rozpierdala.
To gimnazjaliści orientują się lepiej, niż Ty, wielce dorosły użytkowniku dróg. Idź, oddaj prawo jazdy i nie ośmieszaj się więcej. Blokowanie dwóch pasów to kurestwo i brak znajomości zasad ruchu. Za tymi blokującymi samochodami, oba pasy są zajęte. Jak dojadą do końca lewego, wszyscy jadący za nimi i tak będą musieli zjeżdżać na suwak. Więc po co tamować ruch?
A chuj Ci w dupę. Czy w swoim poście pisałem, że robi dobrze/źle? Napisałem tylko czym prawdopodobnie kierował się typ w mercedesie blokując pas, bo nikt chyba na to nie wpadł. Idź dopierdol się dla zasady do kogoś innego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów