Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że to nie polska, po rejestracji passata sądzę, że ciapatowo. Gościu nie wie jak zachować się za granicą a Ci go od razu na psami szczują...
Buahah nie Polska ?? tablice FZI to powiat zielonogórski.Zresztą filmik z zielonej góry
Prawda jest taka jak napisał chrap. Czy gdzieś tam jest znak jazdy na suwak?
Uwaga podpowiedź!
Jeżeli nie ma, to krótka piłka. Wypierdalać i jestem za gościem w mercedesie. Z jakiej kurwa paki mam stać 40 minut w korku na prawym pasie żeby jakiś buc zapierdalał lewym i wpierdalał się 800m dalej? Stań grzecznie w kolejce. Tobie się śpieszy? bardziej należy? Proszę powiedz dlaczego? A mi kurwa nie, przyszedłem popatrzeć na asfalt i posiedzieć w samochodzie. Głownie jak stoję w takich korkach robię to samo, (tylko pas zostawiony dla karetki w centrum IMHO) o ile nie ma znaku jazdy na suwak. Bo cwaniactwo kurwa pajaców przekracza wszelkie granice, najlepiej jakby w ogóle, prawy stał a lewy jechał. a jak już ktoś z prawego wpuszcza lewy to najlepiej 20 aut na raz.
Edit. Tak szczerze powiedziawszy to nawet kodeks ruchu drogowego nie przewiduje takiego znaku, a nawet nie ma wzmianki o tzw "jeździe na suwak"
@Gustav - prawko masz? Nie masz. Co to niby jest co wkliłeś ta żółta tablica? I co ona nakazuje, zobowiązuje lub cokolwiek innego - że jej postawienie czy niema dla Ciebie znaczenie?
Wali mnie jazda na suwak - bo nic ona nie wnosi do płynności przejazdu przez zwężenie. Jeżeli przez zwężenie przejedzie np. 1500 samochodów na godzinę to choćby się zesrarli z waszymi suwakami - więcej nie przejedzie?
A Wasz pedalski suwaczek wymuszając co chwilę zatrzymanie lub przyhamowanie kolumny na prawej by jaśnie pana hrabiego wpuścić tylko spowalnia cała operację.
A suwak z obrazka - jeżeli na prawym pasie mają samochody byc tak rozłożone, że pomiędzy czarnymi jest taka szpara by wjechał biały z lewego - to po chuj to rozciągac na dwa pasy - to niech zaraz te białem sa na prawym efekt ten sam.
@Gustav - prawko masz? Nie masz. Co to niby jest co wkliłeś ta żółta tablica? I co ona nakazuje, zobowiązuje lub cokolwiek innego - że jej postawienie czy niema dla Ciebie znaczenie?
Oj chłopie, nie chce się tu mierzyć na długość penisa drogowego ale już nie jeden mi tu próbował z 200.000 przejechanymi po Polskich drogach wyskakiwać i się trochę przeliczył.
Ale ok. Skoro nalegasz. Będę wdzięczny jeżeli wytłumaczysz mi co to za tablica i jakie ma oznaczenie (np. D-51 - uwaga kontrola prędkości, fotoradar) w kodeksie ruchu drogowego, albo jakie sankcje grożą za jej nieprzestrzeganie.
[Podpowiadam nie ma - możesz zaoszczędzić czasu]
No chyba że na strzałkach "Carrefour 1500m ->" tez skręcasz, to wtedy ok.
Wali mnie jazda na suwak - bo nic ona nie wnosi do płynności przejazdu przez zwężenie. Jeżeli przez zwężenie przejedzie np. 1500 samochodów na godzinę to choćby się zesrarli z waszymi suwakami - więcej nie przejedzie?
A Wasz pedalski suwaczek wymuszając co chwilę zatrzymanie lub przyhamowanie kolumny na prawej by jaśnie pana hrabiego wpuścić tylko spowalnia cała operację.
A suwak z obrazka - jeżeli na prawym pasie mają samochody byc tak rozłożone, że pomiędzy czarnymi jest taka szpara by wjechał biały z lewego - to po chuj to rozciągac na dwa pasy - to niech zaraz te białem sa na prawym efekt ten sam.
O to mi właśnie chodzi, na chuj taka idea skoro przepust robi X i Y i więcej się nie da. To po chuj się pchać tym (w tym przypadku) lewym i jeszcze utrudniać.
większość ludzi udzielających się tutaj nie wie nawet, że zaraz za zwężką jest znak ustąp pierwszeństwa i ja się znowu powtórzę co do tematu poprzedniego związanego ze skodą, że ludzie jadący prawym pasem muszą wpuszczać tych z lewego pasa, którzy chcą zaoszczędzić czasu a w prawdzie robią większy rozpierdol przez to, że prawy pas nie porusza się praktycznie wcale bo trzeba stać i czekać aż Cię wpuszczą na to całe "rondo" i robi się potem tam totalna jazda...O to mi właśnie chodzi, na chuj taka idea skoro przepust robi X i Y i więcej się nie da. To po chuj się pchać tym (w tym przypadku) lewym i jeszcze utrudniać.
Ale dalej dywagujcie, że lewym to cwaniaki jeżdżą a inni się nie znają. A stójcie na tym prawym i niech wam jaja gniją. Ja i tak pojadę lewym do końca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów