18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Burak w Mercu
BlanX • 2014-05-03, 21:16
Zawodowy kierowca,a prosi się o wypadek.Zaznaczam,że wiózł pasażera.Robię dziadowi antyreklamę,żebyście (mieszkańcy mojego miasta) korzystali z jego"usług"na własne ryzyko!

Trochę mnie pod koniec poniosło ale mnie wkurwił i chuj!
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
MichaU 2014-05-03, 21:18 15
Piszesz o kimś, że jest burakiem samemu się zachowując tak, jak słychać na filmie. Typowy polaczek-buraczek z ciebie.
Zgłoś
klubber 2014-05-03, 21:23 122
@up gościu ma racje, dobrze że dziada zjebał. Takiego chamstwa na drodze jak w Polsce to można szukać tylko na wschód od nas.
Zgłoś
zomos 2014-05-03, 21:29 2
No i dobrze zrobił... Widziałem jak typ przyjebał w takiego fachowca(takiego jak powyższa złotówa) co wyjechał nagle zza skręcającego w lewo. A dlaczego przyjebał? Bo ten co był pierwszy ruszył, debil(jak złotówa) za nim go zaczął wyprzedzać, ten z przodu zobaczył że jednak ktoś jedzie i się zatrzymał a ten z tyłu(jak złotówa powyżej) by się zmieścić dał w gaz i w ten sposób trzy samochody poszły się pierdolić. Dziwne że wyprzedzającym na lewoskręcie było Audi A4 B5 1.9tdi (ach ten złowrogi klekot i siwizna spalonego oleju z turbiny) z tak ~96 roku (szkoda że nie kombi... ciekawe czy kierowca powyżej 20 lat?)...
Zgłoś
k................a 2014-05-03, 21:30
a filmik to z tamtego roku
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 21:30 12
@MichaU - A co niby miałem go przeprosić,że jechałem przed nim?powinien na tych pasach potrącić kogoś z Twojej rodziny to inaczej byś śpiewał...
Zgłoś
a................m 2014-05-03, 21:32 9
@~MichaU nie bo ty bys mu pewnie rowa wylizal jak to robi kazdy nie polaczek buraczek i jeszcze przepraszal ze nierowno
Zgłoś
zygmuntor 2014-05-03, 21:32 31
Autorowi wstawki dedykuję film z Rosji. Tam kierowca również się bawił w nauczyciela
źródło: ochevidets.ru/rolik/65358/
Zgłoś
BlanX 2014-05-03, 21:33
@warstolog Nie,filmik z 30,04,2014 ale kamerka z Tesco i sama się przestawia,kij wie czemu
Zgłoś
zomos 2014-05-03, 21:36 6
@zygmuntor
U ruskich jak nie masz kałacha pod pachą to się nie baw w nauczyciela... No chyba że jedziesz ciężarówką +12ton na pełnej kurwie to wtedy możesz uczyć kogo chcesz . Nauka będzie krótka dla ucznia.
Zgłoś
MichaU 2014-05-03, 21:38 1
BlanX napisał/a:

@MichaU - A co niby miałem go przeprosić,że jechałem przed nim?

CYCONAUTA napisał/a:

@~MichaU nie bo ty bys mu pewnie rowa wylizal jak to robi kazdy nie polaczek buraczek i jeszcze przepraszal ze nierowno

Wy tak poważnie? Mam nadzieję, że udajecie. Myślenie, że coś jest czarne albo białe świadczy o ograniczeniu umysłowym. Mówię, że źle zrobił, to znaczy, że bym zrobił dokładnie odwrotnie? Polecam czasem pomyśleć, to nie boli. No i myślenie jest fajne
Zgłoś
JesusChytrus 2014-05-03, 21:44 1
Po głosie stwierdzam jako ekspert że autor sam jest typowym cwaniakiem, jednym z tych którzy często używają zwrotu "no i co teraz cwaniaczku" po zdobyciu fizycznej przewagi nad oponentem...
Zgłoś
a................m 2014-05-03, 21:49 1
@~MichaU wyczuwanie sarkazmu na sadisticu nie jest łatwe. ktos pisze jakies glupoty uzywajac w twoim przypadku jak dla mnie prowokujacych zdrobnien polaczek robaczek cebulaczek buraczek a potem mowi ze zartowal i jest na odwrot. to tak jakby jezuschytrus piszac debilizmy chcial od nas glebszego myslenia poczym stwierdzil nie jestem uposledzony tylko udawalem. no przeciez kurwa nikt nie uwierzy...
Zgłoś
Plast80 2014-05-03, 21:53 3
Szczerze to poziom kultury jazdy i obcowania społecznego macie bardzo podobny, delikatnie to nazywając trafił swój na swego. Jeden przygamonił nieco drugi momentalnie z pianą na ustach nieudolnie staje się nauczycielem. Będąc Kierowcą trzeba myśleć i przewidywać również za innych i to tak samo wygląda na całym świecie.
Szkoda tylko że ta lekcja jazdy którą zaserwował Tobie kierowca taksówki kosztowała ciebie tyle nerwów i emocji, że musiałeś się z tym podzielić z całym światem:) Nie ma jednak co płakać w internecie kiedyś jak już jazda autem nie będzie kosztowała ciebie tyle nerwów i będziesz regularnie zbierał doświadczenie zobaczysz że miałem rację.
Zgłoś
1.Michal 2014-05-03, 22:02 3
obydwoje chyba cebulę na targ wieźli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem