Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?
Człowiek tyje przede wszystkim od węglowodanów a nie od mięsa. Pewnie wpierdala wiadro słodyczy dziennie.
Sex z psychicznie chorą to dla mnie dewiacja.
Człowiek tyje przede wszystkim od węglowodanów a nie od mięsa. Pewnie wpie**ala wiadro słodyczy dziennie.
Albo smaży te swoje przekąski na głębokim oleju... Frytki, chipsy, MARS z głębokiego oleju (tak nawet w Szkocji to wpierdalają), szparagi na oleju... Wiadomo olej roślinny to zdrowy
Moja szwagierka jest taka wojujaca feministko-lesbijko-weganka. Blm? Idzie pierwsza. Marsz kobiet? Idzie pierwsza. Marsz antyszczepieniowy? Leci. Wegeterrorysci gdzieś tam idza skandowac? Oj, ona pierwsza. A potem przyjeżdża do mnie za granicę i robi sobie "dyspense", zre wszystko jak leci, ale wraca do Polski i mówi wszystkim, że jedzenie czegokolwiek, co ma związek ze zwierzętami, to zło
Czyli głupia i zakłamana cipa. Nagraj jak wpierdala i wrzuć na jej jakies konto pod postem jak "koryguję świat"
później podrzuc mi linka z chęcią się pośmieje
Ola gringoKompletne ścierwo nie rozumiejące podstawowych zasad funkcjonowania świata pierdoli takie kocopoły, że aż się chce wysłać to ścierwo do jakiejś VR, gdzie ich postulaty to codzienność, bo chyba inaczej te intelektualne zjeby nie zrozumieją, że nawołują do katastrofy.
Trudno im odmówić racji. Dlaczego jemy świnki, a na myśl o jedzeniu np. kota większość ludzi myśli z obrzydzeniem? Jest tu ewidentna niekonsekwencja i obłuda.
Bo wstyd jej przyznać że kawałek mięsa może sprawić tyle radości.
#suchary
Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?
myślisz że od wegańskiego dania jakim są frytki z oleju nie można utyć? haha aleś błysnął XDD
Albo smaży te swoje przekąski na głębokim oleju... Frytki, chipsy, MARS z głębokiego oleju (tak nawet w Szkocji to wpierdalają), szparagi na oleju... Wiadomo olej roślinny to zdrowy
Czyli głupia i zakłamana cipa. Nagraj jak wpierdala i wrzuć na jej jakies konto pod postem jak "koryguję świat"
później podrzuc mi linka z chęcią się pośmieje
Wymieniłeś właśnie węglowodany... Tłuszcz z węglowodanami to jest podwójne combo do obrastania smalcem.
Zauważ że nie ma mięsa smażonego na oleju bez dodatku węglowodanów.
Samo mięso np z grilla nie powoduje takiej nadwagi.
Ta w różowych kłakach dobra świnia,widać,że czuje pociąg do petardy czarnoskórego i nie przeszkadza jej,że wpierdala mięcho,Białasa by już najebala i napluła w twarz. Niby gardzę takimi stworzeniami ale w sumie to bym ją nawrócił
Żadna cię nie chciała? Naprawdę żadna? W sumie, z takimi poglądami, to się nie dziwię.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów