📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?
Blondynie przydałoby się dobre zerżnięcie. Pokrzyczałaby w łóżku to nie otwierałaby buźki na ulicy.
Kompletne ścierwo nie rozumiejące podstawowych zasad funkcjonowania świata pierdoli takie kocopoły, że aż się chce wysłać to ścierwo do jakiejś VR, gdzie ich postulaty to codzienność, bo chyba inaczej te intelektualne zjeby nie zrozumieją, że nawołują do katastrofy.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Dobry troll. Tak swoją drogą ta ostatnia gruba świnia co trzyma zdjęcie siostry krowy. To ona tak upasła się od kiełòw i soczewicy?
Nie pajacuj zdrowa dupa
I standardowo gowniarzowa grupa społeczna, która jeszcze w życiu nie parała się żadną pracą tylko z chuja wyssała swoje ideologiczne pierdololo, ale najbardziej ich bolało, że to murzyn ich trolluje, bo oni go popchnąć ani opluć, bo staliby się ofiarami swojego środowiska jako faszyści/rasiści
Jak to możliwe, że ta która krzyczy przez megafon ma taką wielka dupe tylko od jedzienia zieleniny?
o kurwa chyba już nic lepszego dzisiaj nie zobaczę XDD
Piekna sprawa
gdyby to biały tak jadł przy nich burgerka o kurwa co to by było XD
To burgery w maku są z mięsa? Myślałem, że z tektury nasączonej tłuszczem palmowym.
Sets napisał/a:
To burgery w maku są z mięsa? Myślałem, że z tektury nasączonej tłuszczem palmowym.
burger kojarzy ci się wyłącznie z fast foodem?
Ta w różowych kłakach dobra świnia,widać,że czuje pociąg do petardy czarnoskórego i nie przeszkadza jej,że wpierdala mięcho,Białasa by już najebala i napluła w twarz. Niby gardzę takimi stworzeniami ale w sumie to bym ją nawrócił
a ta czarna taka spasiona to od czego Frytek?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów