Burn - Niech cie przyciśnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obiecałem sobie, że nie będę zabierał głosu w sprawie ostatnich "sadystycznych tematów", jakie są zakładane na stronie. Ale dzisiaj kurwa nie zniosę tego, co Pan, Panie VAN zamieszczasz. Czy można w jakikolwiek sposób połączyć to z ideą tego portalu?
Reklama Burna, szklanka... Jeszcze kurwa brakuje stołu do kompletu. Uprzedzę Pana zamiary i zaproponuję własną wersję tego mebla.
Proszę. Postaw Pan na nim tego Burna i szklankę.
Drogi kolego jaszczomp maltański, ... Widzę , że masz jakieś poważne problemy emocjonalne , ze sobą ... Stół ? Naprawdę niczego sobie , dziękuje . Jeżeli masz coś konkretnego do powiedzenie ( PW ) bo nie będę wygarniał w postach tego co myślę o twojej wypowiedzi a na ( PW ) możesz mi to wytłumaczyć OCB
VAN napisał/a:
Drogi kolego jaszczomp maltański
Nie jestem Twoim kolegą. Nie obrażaj mnie.
Cytat:
Widzę , że masz jakieś poważne problemy emocjonalne , ze sobą ...
Ja natomiast doszedłem do wniosku, że to właśnie Ty masz problemy:
a) jak widać w cytacie, nie radzisz sobie z polską interpunkcją i składnią zdania;
b) sformułowanie "poważne problemy emocjonalne" usłyszałeś dość dawno temu i wciąż nie rozumiesz cóż ono oznacza oraz jak je stosować.
c) nie potrafisz logicznie formułować własnych zdań, przedstawiać swoich myśli, zaintrygować odbiorcy - kilkoma słowy - nie umiesz kurwa pisać! Jako dowód pozwolę sobie przedstawić takie oto zdanie Twojego autorstwa:
Cytat:
Jeżeli masz coś konkretnego do powiedzenie ( PW ) bo nie będę wygarniał w postach tego co myślę o twojej wypowiedzi a na ( PW ) możesz mi to wytłumaczyć OCB
Te kilkadziesiąt zacytowanych znaków jest doskonałym przykładem Twojego debilizmu. Inaczej nie można tego określić. Jeżeli piszesz, iż:
Cytat:
nie będę wygarniał w postach tego co myślę o twojej wypowiedzi
dlaczego na wstępie sugerujesz, że mam problemy emocjonalne?
Już śpieszę z odpowiedzią na Twoje wieśniacze i młodzieżowe OCB. Skoro już próbowałeś obrażać mnie w temacie, to ja z miłą chęcią pierdolę Twoje zaproszenie na PW.
Twoje tematy nijak nie pasują do tematyki tego portalu. Innymi słowy - ssą pałkę, są nic nie warte i z podobnym poczuciem humoru nadajesz się tylko i wyłącznie na Joe Monster'a.
Oby Twój syn został homoseksualistą.
Stop Flame war!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów