Kolega postanowił pobawić się na placu zabaw.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarny, spocony, karny kutas w dupę za wrzucenie takiego badziewia.
Kurwa gimbusy nie powinny mieć telefonów z kamerą.... i internetu.... nokie 3210 kurwa do dzwonienia do mamusi i tyle.
zesrołby takie kręcenie piwo daje bo to moj pierwszy koment..
Drift na twarzy to dla mnie czyste piekno
xiontZ - zawsze możesz wrzucic jak cię matka bije.
Velture - to było krecone dosyć dawno i jeszcze nie było zarypistych aparatów w telefonach, a ty wtedy pewnie na stojaka wchodziłeś pod tapczan.
Velture - to było krecone dosyć dawno i jeszcze nie było zarypistych aparatów w telefonach, a ty wtedy pewnie na stojaka wchodziłeś pod tapczan.
@szuleq
Za cienki bolek jesteś żeby próbować nawiązać ze mną dyskusję.
Za cienki bolek jesteś żeby próbować nawiązać ze mną dyskusję.
jakie struś
xiontZ napisał/a:
Czarny, spocony, karny kutas w dupę za wrzucenie takiego badziewia.
Podbijam i dodaje jeszcze - owłosiony z serem
xiontZ - on nawet nie próbuje z Toba dyskutować dał Ci sugestię do popisu
Jak widzę, że na ławeczce siedzą starsze kobietki, a co najgorsze dzieciak, może z 5 lat na placu, a takie buractwo popisuje się swoją "elokwencją", która nie pozwala im wypowiedzieć jednego zdania bez wszystkich k..., ch...., pie... itd to się odechciewa wszystkiego. Szacunku, rozumu, już nawet nie wiem czego - brak! A jak myślisz gówniarzu, że pie... głupoty, to zrób sobie zapisz ten komentarz na dysku i czytaj go co 5 lat - jak w końcu zrozumiesz, to znaczy, że dorosłeś. PS: lądowanie bomba
A jednak strusie chowają głowę w piasek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów