📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Goście wyglądają jakby gwałt był ich jedyną szansą na utrate dziewictwa przed 40stką. A plotkują jak stare panny pod kościołem... To jest panie chujnia! Nie wiedziałem że to to kiedykolwiek powiem ale to jest gorsze gówno niż Seksmisja!
90% uczestniczek tego debilnego marszu to największe paździerze jakie po ulicach chodzą nawet w akcie desperacji trzymetrowym patykiem, w gumowej rękawiczce przez szmatę nikt by ich nie tknął One się powinny modlić o gwałt, a nie przeciwko niemu protestować.
Paskudna dziewczyna musi sobie wmówić, że nikt jej nie dotyka nie dlatego, że jest paskudna ale dlatego, że ma swoje zasady i szacunek do siebie. A jak już ktoś ją dotknie to wszystkim musi się pochwalić maskując to oburzeniem.
Ja pierdolę znowu jakieś gówno, które jest tu tylko dlatego że twórca za to płaci...
Feminizm kończy się wtedy, gdy trzeba wnieść szafę na ósme piętro i te pasztety co tam protestują przeciw gwałtom w tak wyzywających (hahah) strojach próbują tylko zwróci na siebie uwagę, bo maja nadzieje, ze w końcu ktoś im przeczyści te feministyczne "organy płciowe żeńskie" i im się przestanie w głowach pierdolić.
Według mnie kolesie dobrze gadają
Koleś ma fajne tunele ;]
Kolesie gadają dobrze, kurwybieg udał im się. Prosta zasada - jak jesteś pierdolnięty, znajdź innych i demonstruj to. Te "panie", które udały się na ową pikietę nigdy kutasa nie widziały, a apelują o powściągliwość. Już niedługo - dupcyngiele nawozów sztucznych będą walczyć o swoje prawa, przecież jak psychiatrzy mogą negować taką miłość. W chuju wszystkim się przewraca..
Dobra, chuj tam, jak to ma zastąpić popisy wujka bielu to niech sobie już będzie, wszystko jest lepsze od jego nędznych programików.
BongMan napisał/a:
Ja pierdolę znowu jakieś gówno, które jest tu tylko dlatego że twórca za to płaci...
zapłać więcej, to nie będzie tego na sadolu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów