Chcecie zobaczyć prawdziwą burzę? W Polsce jakieś same pierdy. To co się tu dzieje to jakiś armagedon Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
I chuj, że niszczycielskie, ale jakie majestatyczne.
U nas też takie bywają, choć tu filmik ciulatej jakości. Na ogół tworzą je superkomórki burzowe. Nawet te "tropilakne" zdarzają się w Polsce.
pl.wikipedia.org/wiki/Superkomórka_burzowa
lowcyburz.pl/superkomorka/superkomorka-przyklady/
Często towarzyszy im gradobicie i tornada...
@jw_amigowiec też dobre :p niezłe strobo na jednym i na drugim...
i chociaż mi się ostatnio trafiła konkretna burza: sadistic.pl/silna-burza-narol-lubaczow-25052015-vt362270.htm
nieźle grzmociło to jednak do tego się nie umywa. Ale spokojnie dopiero czerwiec się zaczął, wszystko przed nami
i chociaż mi się ostatnio trafiła konkretna burza: sadistic.pl/silna-burza-narol-lubaczow-25052015-vt362270.htm
nieźle grzmociło to jednak do tego się nie umywa. Ale spokojnie dopiero czerwiec się zaczął, wszystko przed nami
Byłem w Urugwaju na delegacji i wiem o czym mowa
Piękna sprawa którą można podziwiać godzinami jeśli chodzi o burzę.
Piwo na materiał i za uruchomienie mi wspomnień !
Piękna sprawa którą można podziwiać godzinami jeśli chodzi o burzę.
Piwo na materiał i za uruchomienie mi wspomnień !
a spróbuj zapomnieć o urodzinach żony, albo o kwiatku na walentynki, to zobaczysz co to burza
Mieszkam 15km od Wrocławia.Ani powódź mnie nie tknęła ani silnych burz nie ma ani trąba powietrzna nigdy tu nie przechodziła.I dziękuję Bogu,że mieszkam w takim miejscu.Cisza i spokój.
@Zetkaa nawet nie próbowałbym porównywać... Ten film przedstawia delikatne zjawisko burzy w porównaniu z tym o czym piszesz
Mają rozmach skurwesyny!
Prawie jak generator Marxa ;D
Tak! Thorze przybądź i wydupcz Tuska w dupę! tak panie piorunów! wydupcz każdego chuja z sejmu niech się dzieje wola nieba!
Troche mi się dźwięk nie zgrywa ale ogólnie zacny materiał
Kurwa jak dobrze zobaczyć porządną burzę, na tych zajebanych wyspach to zjawisko praktycznie nie spotykane. chciałbym jeszcze poczuć ten zapach i klimat zaraz po burzy. No i ew. powałkować na asfalcie dżdżownice które wylazły - Eh ale ze mnie zjebany sadysta
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów