Manewr niebezpieczny i karalny, ale ten ma już wprawę jak widać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Manewr niebezpieczny i karalny, ale ten ma już wprawę jak widać.
Karmazon napisał/a:
W Polsce jest ruch prawostronny, więc jeździ się prawym pasem a wyprzedza lewym, nie ważne ile masz nitek w tym samym kierunku upośledzony niedouczony lewopasmowy zawalidrogo.
Piwerko leci kolego
Fafekbrogek cos tam...Dzieki za madre slowa;)
mnie czasem rozwala jak jest autostrada dwa pasy i lewy dopierdala pod 2paki a prawy 70hm/h
Karmazon napisał/a:
W Polsce jest ruch prawostronny, więc jeździ się prawym pasem a wyprzedza lewym, nie ważne ile masz nitek w tym samym kierunku upośledzony niedouczony lewopasmowy zawalidrogo.
jeśli jadę lewym pasem maksymalna dozwolona prędkością wyprzedzając normalnie inne pojazdy a jakąś ameba umyslowa twojego pokroju wjeżdża mi na zderzak i zaczyna migać światłami to z miłą chęcią wciskam hamulec na maksa bo za takie zmuszanie do zjazdu na prawy podczas wyprzedzania to najchętniej rozjebałbym ryja
jeśli jadę lewym pasem maksymalna dozwolona prędkością wyprzedzając normalnie inne pojazdy a jakąś ameba umyslowa twojego pokroju wjeżdża mi na zderzak i zaczyna migać światłami to z miłą chęcią wciskam hamulec na maksa bo za takie zmuszanie do zjazdu na prawy podczas wyprzedzania to najchętniej rozjebałbym ryja
Bzdura, nadal jesteś niedouczony. Jeżeli ktoś chce jechać szybciej to musisz mu to umożliwić - poczytaj jeszcze i wróć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów