18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tadeusz91 2020-01-05, 22:55
Karmazon napisał/a:

W Polsce jest ruch prawostronny, więc jeździ się prawym pasem a wyprzedza lewym, nie ważne ile masz nitek w tym samym kierunku upośledzony niedouczony lewopasmowy zawalidrogo.

Piwerko leci kolego
Zgłoś
camson 2020-01-06, 13:37
Czasami mam ochotę zrobić tak samo...
Zgłoś
degenerator83 2020-01-06, 15:55
Fafekbrogek cos tam...Dzieki za madre slowa;)
Zgłoś
atomboy 2020-01-06, 20:13
mnie czasem rozwala jak jest autostrada dwa pasy i lewy dopierdala pod 2paki a prawy 70hm/h
Zgłoś
arekk22 2020-01-06, 20:52 2
Karmazon napisał/a:

W Polsce jest ruch prawostronny, więc jeździ się prawym pasem a wyprzedza lewym, nie ważne ile masz nitek w tym samym kierunku upośledzony niedouczony lewopasmowy zawalidrogo.

jeśli jadę lewym pasem maksymalna dozwolona prędkością wyprzedzając normalnie inne pojazdy a jakąś ameba umyslowa twojego pokroju wjeżdża mi na zderzak i zaczyna migać światłami to z miłą chęcią wciskam hamulec na maksa bo za takie zmuszanie do zjazdu na prawy podczas wyprzedzania to najchętniej rozjebałbym ryja

Zgłoś
arturek_w 2020-01-09, 14:28
arekk22 napisał/a:

jeśli jadę lewym pasem maksymalna dozwolona prędkością wyprzedzając normalnie inne pojazdy a jakąś ameba umyslowa twojego pokroju wjeżdża mi na zderzak i zaczyna migać światłami to z miłą chęcią wciskam hamulec na maksa bo za takie zmuszanie do zjazdu na prawy podczas wyprzedzania to najchętniej rozjebałbym ryja

Bzdura, nadal jesteś niedouczony. Jeżeli ktoś chce jechać szybciej to musisz mu to umożliwić - poczytaj jeszcze i wróć.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów