18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................M 2017-10-24, 20:46
Za wystraszenie ślicznego psa, skopałbym tyłek temu lub tej idiotce
Zgłoś
przeme13 2017-10-24, 20:50 5
Jebać kundle. Jak można lubić zwierzęcego menela. Tylko ciut wyżej od głębi i szczurów
Zgłoś
Loaloa 2017-10-24, 21:56 8
Zajebałbym pchlarza łopatą.
Zgłoś
remi1982 2017-10-24, 22:16 4
I idzie pchlarz jak gdyby nigdy nic. Zajebałbym mu kopa, to by kolor na ten bardziej pasujący zmienił.
Zgłoś
Ciastus888 2017-10-24, 23:08
przeme13 napisał/a:

Jebać kundle. Jak można lubić zwierzęcego menela. Tylko ciut wyżej od głębi i szczurów

Dlaczego tyle złości ? Nie powinieneś tak wyżalać sie na forum społecznym, nie wszyscy powinni wiedzieć ze pochodzisz z innej rodziny
Zgłoś
noe82 2017-10-24, 23:08 8
- Ludzie mieszkają w domach,a psyw budach kurwa pod domem, jebani debile, chyba że to psy zaczną budować domy.
Zgłoś
Pieprzony_Ateista 2017-10-25, 0:44 1
Ciastus888 napisał/a:

Dlaczego tyle złości ? Nie powinieneś tak wyżalać sie na forum społecznym, nie wszyscy powinni wiedzieć ze pochodzisz z innej rodziny

Przeczytaj jeszcze raz nazwę tego portalu, a potem wypad na kfejka
Zgłoś
bocianoff 2017-10-25, 1:04 6
@up

Ależ ty jesteś twardy, jak moje poranne gówno.
Zgłoś
oozyxak0o 2017-10-25, 6:20
Mój sąsiad ma identycznego psa. Nie wiem czy to jest kundel czy jakiś mieszaniec, budowa wzrost waga nawet kolor sierści takie same. Nie wiem czy to jest kwestia wychowania ale to gówno drze ryja oporowo na każdego, nie słucha się absolutnie właściciela, robi co chce i ciągle podpierdala jedzenie

remi1982 napisał/a:

I idzie pchlarz jak gdyby nigdy nic. Zajebałbym mu kopa, to by kolor na ten bardziej pasujący zmienił.

Chuja byś zrobił
Zgłoś
~Velture 2017-10-25, 8:11
oozyxak0o napisał/a:

budowa wzrost waga nawet kolor sierści takie same.

W jaki sposób jesteś w stanie podać wagę czegoś co widzisz na monitorze?
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2017-10-25, 8:20 2
~Velture to jego pies logiczne nie?
Zgłoś
koxu42 2017-10-25, 11:03 1
Mojemu psu tylko kilka razy zdarzyło się wejść na stół, dostał przez dupe,zrozumiał o co chodzi,teraz nawet jakby go na nim posadzic to odrazu zeskoczy.
Zgłoś
TeaBag 2017-10-25, 18:05
Lubie zwierzęta ale nienawidzę takich głupich rozpuszczonych psów. A najbardziej mnie wkurza jak się taki rzuca, kłapie zębami, żebra, zero okrzesania. To jest szkodnik a nie kompan... co oczywiście wina właściciela więc wniosek taki - debil pies/debil właściciel.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem