📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za wystraszenie ślicznego psa, skopałbym tyłek temu lub tej idiotce
Jebać kundle. Jak można lubić zwierzęcego menela. Tylko ciut wyżej od głębi i szczurów
I idzie pchlarz jak gdyby nigdy nic. Zajebałbym mu kopa, to by kolor na ten bardziej pasujący zmienił.
przeme13 napisał/a:
Jebać kundle. Jak można lubić zwierzęcego menela. Tylko ciut wyżej od głębi i szczurów
Dlaczego tyle złości ? Nie powinieneś tak wyżalać sie na forum społecznym, nie wszyscy powinni wiedzieć ze pochodzisz z innej rodziny
- Ludzie mieszkają w domach,a psyw budach kurwa pod domem, jebani debile, chyba że to psy zaczną budować domy.
Ciastus888 napisał/a:
Dlaczego tyle złości ? Nie powinieneś tak wyżalać sie na forum społecznym, nie wszyscy powinni wiedzieć ze pochodzisz z innej rodziny
Przeczytaj jeszcze raz nazwę tego portalu, a potem wypad na kfejka
Mój sąsiad ma identycznego psa. Nie wiem czy to jest kundel czy jakiś mieszaniec, budowa wzrost waga nawet kolor sierści takie same. Nie wiem czy to jest kwestia wychowania ale to gówno drze ryja oporowo na każdego, nie słucha się absolutnie właściciela, robi co chce i ciągle podpierdala jedzenie
Chuja byś zrobił
remi1982 napisał/a:
I idzie pchlarz jak gdyby nigdy nic. Zajebałbym mu kopa, to by kolor na ten bardziej pasujący zmienił.
Chuja byś zrobił
oozyxak0o napisał/a:
budowa wzrost waga nawet kolor sierści takie same.
W jaki sposób jesteś w stanie podać wagę czegoś co widzisz na monitorze?
~Velture to jego pies logiczne nie?
Mojemu psu tylko kilka razy zdarzyło się wejść na stół, dostał przez dupe,zrozumiał o co chodzi,teraz nawet jakby go na nim posadzic to odrazu zeskoczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów