Przetworzoną oponę do Stara
Dla ciekawskich takie cudo zwie się dieu cay (Điếu Cày).
-rzygałem
-obrażałem ludzi
-prowokowałem bójki
-traciłem świadomość
-traciłem dokumenty,klucze,telefon.
po ziółku:
-byłem głodny(nie zapomnę ognia z dupy na drugi dzień jak zjadłem kubełek 30 hot wings z KFC)
osobiście jeszcze nie mam ale polecę ziółko swojemu dziecku jak przyjdzie najebane do domu pierwszy raz.
"...weź bucha śmierdziucha,to lepsze niż antybiotyk..." APEL: młodzi jarać ziółko w kółko a nie upijać się i robić rozpierduchy i demolować swoje miasto.
sam o sobie powiem:
po alko:
-leżałem na izbie
-rzygałem
-obrażałem ludzi
-prowokowałem bójki
-traciłem świadomość
po ziółku:
-byłem głodny(nie zapomnę ognia z dupy na drugi dzień jak zjadłem kubełek 30 hot wings z KFC)
osobiście jeszcze nie mam ale polecę ziółko swojemu dziecku jak przyjdzie najebane do domu pierwszy raz.
oh tak ten alkohol to człowieka w bestie zmienia, po prostu nie umiesz sie zachować po alkoholu i sie tłumaczysz że to napoju wina, widze takich typków nieraz na mieście co są wypici i skaczą ludziom do gardeł-wiekszosc to zwykłe sebixy, jakos w moim towarzystwie ludzie nieraz sie nachlali a żadnych bojek nie było, tak więc sory ale to z tobą jest cos nie tak
"...weź bucha śmierdziucha,to lepsze niż antybiotyk..." APEL: młodzi jarać ziółko w kółko a nie upijać się i robić rozpierduchy i demolować swoje miasto.
sam o sobie powiem:
po alko:
-leżałem na izbie
-rzygałem
-obrażałem ludzi
-prowokowałem bójki
-traciłem świadomość
po ziółku:
A za 20 lat niedojebanie umysłowe od tego twojego ziółka, i inne gówno w płucach.
1. Piwko
- przyjemna faza
- dobry humor
- na świeżym powietrzu wszystko pachnie tak wspaniale, szczególnie wiosną-latem plener rulez
- obowiązkowo do grilla
- brak kaca na drugi dzień
2. Ropa typu Jack Daniel's czy Johnnie Walker
- sporo energii
- głupawka
- na drugi dzień sraka i kac
3. Wóda
- smutas + płaczek pod koniec
- agresor
Naprzemiennie te dwa stany + paskudny kac
4. Marihunaen
- wszystko widać w klatkach
- stany lękowe
- brak ogaru
- nagłe utraty pamięci
- stres
- drętwiejące części ciała
- zalepa
- "piasek" w ryju
Jedyne co fajne w marii to walenie konia, co sobie wyobrazisz to czujesz, a orgazm trwa chyba z 3 godziny. Sperma wydobywa się z chuja iście ślimaczym tempem, pamiętam, że bałem się, że mi pęknie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów