📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jezeli to bomba z kreta to mu nie zazdroszcze :/ jak to kurestwo zre, jak kiedys zrobilem i wyjebalo kilka metrow odemnie to nie moglem oddychac przez opary a dostal w ryj plynem pewnie okulista sie ucieszy heh
@up okulista a zapewne równiez chirurg plastyczny i treser psów-przewodników. Jak kasy starczy to pewnie też nauczyciel braila.
@2up
Trzeba być debilem, żeby robić "bombę" z kreta. Gdzie byli rodzice?
Jak na bajkach, trzęsie... trzęsie... myśli.. "co jest do chuja" patrzy na denko i jeeeb prosto w ryj
to nie jest bomba a zapalnik jak już - to nie wikipedia a logika dzieci,
najlepiej robić z octu i sody:
2 paczki sody
2 proszki do pieczenia jako katalizator
0,7 octu
2 proszki do pieczenia jako katalizator
0,7 octu
@2up
No to ja nie wiem co ty robisz ? Wiesz jest cos takiego jak swiat poza domem i tam mozna duzo ciekawych rzeczy robic i robi sie czesto rzeczy ktore nie sa zbyt rozgarnente dla tak zwanej ZABAWY bo zabawa to nie tylko gry komputerowe , fapowane i cwaniakowanie na forum...
Niektórzy gówniarze, dla ich własnego dobra nie powinni wychodzić ze swojego pokoju, przynajmniej do trzydziestki.
@lukasz49999
Jasne, że można się bawić w różne rzeczy i nie raz się parę siniaków zarobi, albo jakieś przecięcia/obtarcia do krwi. Jednak nie wiem po chuj narażać siebie na poparzenia i kalectwo w tak głupi sposób.
Jak chcę zrobić wybuch to wyciągam achtunga albo inną mocną petardę i tym się bawię. Mniejsze ryzyko oszpecenia ryja.
Jasne, że można się bawić w różne rzeczy i nie raz się parę siniaków zarobi, albo jakieś przecięcia/obtarcia do krwi. Jednak nie wiem po chuj narażać siebie na poparzenia i kalectwo w tak głupi sposób.
Jak chcę zrobić wybuch to wyciągam achtunga albo inną mocną petardę i tym się bawię. Mniejsze ryzyko oszpecenia ryja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów