Śmiałem się pół godziny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Wy nie ogarniacie komizmu owego obrazka? Co za różnica, kto co pije.? Gimbusy chleją wódkę czy tam tanie wino i, jak to wspomniał Kobyle Caco, chwalą się tym na facebooku. To, że być może dla jaj kupił Piccolo, wcale nie musi znaczyć, że jest niepełnoletni czy coś innego.
Czemu się zawsze sracie o takie kretyńskie rzeczy? Mam się z Was śmiać, bo pijecie wodę, a jesteście pełnoletni? Czy każdy dorosły człowiek musi pić TYLKO I WYŁĄCZNIE alkohole?
To, co mówicie, jest właśnie na poziomie tych gimbusów, którymi tak gardzicie.
Czemu się zawsze sracie o takie kretyńskie rzeczy? Mam się z Was śmiać, bo pijecie wodę, a jesteście pełnoletni? Czy każdy dorosły człowiek musi pić TYLKO I WYŁĄCZNIE alkohole?
To, co mówicie, jest właśnie na poziomie tych gimbusów, którymi tak gardzicie.
A ja nie rozumiem tego obrazka, może mi ktoś objaśnić, gdzie tu jest coś śmiesznego?
Wszyscy sie przyznajmy ze mamy 16 lat i huj. Co sie bedziemy? Poza tym, i tak sie skonczy na tym ze internauci mnie znajdą i sie osmiesze. 2 raz...
"Nie jestem nieletni i chuj ci do tego ile wypijam - bo majac 18 lat albo i wiecej moge tak KURWA moge LEGALNIE isc sie napierdolic i LEGALNIE sie tym chwalic. "
@Lupi napierdol sie LEGALNIE i wyjdz na ulice LEGALNIE sie tym pochwalić
Tylko nie zapomnij wrzucić rachunek za wytrzezwialke na sadola
Panie pro pełnoletniaczku
@Lupi napierdol sie LEGALNIE i wyjdz na ulice LEGALNIE sie tym pochwalić
Tylko nie zapomnij wrzucić rachunek za wytrzezwialke na sadola
Panie pro pełnoletniaczku
@zyleczka
Czytanie ze zrozumieniem - napisałem ze MOGE a nie ze to zrobie.
To mnie odróznia od gimbusa - pije w barze albo w domu ze znajomymi a nie w lesie czy parku -.-
Po prostu dałem przykład ze ja to moe zrobic, i ba! jesli bede miał tak humor to moge chodzic i sie tym chwalic i dopóki czegos nie zrobie to guzik mi zrobią. A taki gimbus nie. Eh...
Czytanie ze zrozumieniem - napisałem ze MOGE a nie ze to zrobie.
To mnie odróznia od gimbusa - pije w barze albo w domu ze znajomymi a nie w lesie czy parku -.-
Po prostu dałem przykład ze ja to moe zrobic, i ba! jesli bede miał tak humor to moge chodzic i sie tym chwalic i dopóki czegos nie zrobie to guzik mi zrobią. A taki gimbus nie. Eh...
Tak kończą frajerzy !
To tylko kawałek pierdolonej etykiety a wy napinacie się jakby ktoś krzywdził wasze matki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów