📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Soundtracki tych filmów skradły moje serce. Co do filmu to takich akcji musiały by być miliardy żeby głupotę odsiać!
Z tego co widzę to nagrywający przyczynił się do ała.
oligoxystreone napisał/a:
Typowe "chciałem dobrze a wyszło jak wyszło." Z drugiej strony zbijający nieźle zapierdzielał z trzeciej pekinka nauczy się zakręcać butelki.
a na moje to ni chuja, po prostu bus wyjechał z zatoki zeby nie pierdolic sie przy zielonym z wyjazdem, to że ślepa pizda zasugerowała się tym manewrem to tylko i wyłącznie jej wina, dalej miała czerwone.
Kieruje mna jedna zasada. Nigdy nie puszczac pieszych na pasach. Ciekawe ilu bezmozgom uratowalem zycie
IdĘtYfIKUjĘ SIę jaKO samOCHód ( FERRARIZ ĘZO BTW ) więc mam zielonE
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
Przeciez typ w Peugeot wjechal pod prad. Ale to i tak nie znienia faktu, ze sie slepa pizda nie rozejzala i wylazla na czerwonym.
Podaj dalej...
ani nie potwierdzę ani nie zaprzeczę: napis BUS na drugi pasie sugeruje kierunek, Kierunek ustawiania sygnalizatorów dla drugiego pasa sugeruje znów coś przeciwnego... klasyczne chuj wie (jak oni tam mają)...
W jaki sposób nagrywający miał wpływ na to ze idiotka weszła na przejście dla pieszych gdy miał czerwone światło? 3 letnie dziecko już jest uczone ze czerwone oznacza stop a zielone ze mozna isc ale upewniając się ze jest bezpiecznie. Przepraszam ze w 21 wieku zamiast latających samochodów mamy walkę o specjalne prawa dla lgbt i k@l@r@wych.
Halman napisał/a:
ani nie potwierdzę ani nie zaprzeczę: napis BUS na drugi pasie sugeruje kierunek, Kierunek ustawiania sygnalizatorów dla drugiego pasa sugeruje znów coś przeciwnego... klasyczne chuj wie (jak oni tam mają)...
Na moje oko to jest pod prąd gdyż auto które pizdło klientkę mijało światła nad sobą z orientacja na odwrotny kierunek . Nie mniej jednak kto by nie był tu winny to i tak ona wyszła na tym najgorzej
Auto zapierdalało pod prąd i dlatego autobus przyhamował nie wiedząc co się może zdarzyć. Głupia pizda, jak to głupia pizda mimo, ze było dla niej czerwone zrozumiała to jako zaproszenie do perzejścia. I wjebała się na pasy wprost pod kolejnego wariata drogowego. Busiarz mógł też zwolnić bo jesli jest dośc długi musi się czasem "wyciągnać" na lewy pas jazdy. Dziewczę raczej trup, chujowo bo to młode dziewczę jeszce chyba ..
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów