📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up był taki pokemon z porem zdaje się
Vinyl napisał/a:
@up był taki pokemon z porem zdaje się
Pewnie chodzi Ci o taboreta Mimi, która zastąpiła Marię (ta to akurat fajna dupeczka była). Mokry por i ubijaczka do piany to były zabawy pułkownika, ale on chyba raczej brał na górę tę wyższą kelnerkę Yvette. Z tego co pamiętam to któreś tam zakładało pilotkę na łeb.
Myślę że przyczyną był utajony kutas u jednej z „kobiet”.
Chuj w randkę, dwie baby o chłopa?
Jedna druga trzyma?
I może napierdalać butelką?
Jadę tam lecę tam kurwy jebane baby chcę tam!
Jedna druga trzyma?
I może napierdalać butelką?
Jadę tam lecę tam kurwy jebane baby chcę tam!
I gdzie są faceci? Że pozwalają facetowi bić laskę
U chinoli jest taka opcja, ze jak widzi się takie coś to trzeba uciekać, szczególnie jak jest się jakimś obcokrajowcem bo pociągną cię na szmal za leczenie, pomimo ze pomogłeś. Dlatego nikt nigdy nie podchodzi i nie pomaga
Sam byłem świadkiem takiej wojny rodziców i naprawdę było mi żal córki siedzącej z nimi. Rozkurwili pół restauracji bo psychicd córki to już niewspomne.
Małżeństwo z długim stażem, najważniejsze, że rozwodu nie było, zasilą statystyki udanych małżeństw do grobiwej deski i będą przykładem dla następnych pokoleń.
Kuczos napisał/a:
U chinoli jest taka opcja, ze jak widzi się takie coś to trzeba uciekać, szczególnie jak jest się jakimś obcokrajowcem bo pociągną cię na szmal za leczenie, pomimo ze pomogłeś. Dlatego nikt nigdy nie podchodzi i nie pomaga
Bzdura, Chinczycy maja w swojej kulturze zachowane cos takiego jak honor i sprawiedliwosc. Nikt nie zareaguje jesli zachowanie bylo sluszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów