Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no i kolejne argumenty:
- na dystrybutorach wszędzie widać TIR, jeden pistolet, ogólnie są jakieś wysokie tylko dla dużych ?
- po co komu butle na dachu, w terenówce wywrotka z taką wagą gwarantowana
- stacja typowa dla TIR j/w
- w takiej butli gazu miałby na 1000-2000km jak nie więcej, na huj tyle, nie mówiąc o masie ?
- butla nie może wyjebać nawet podgrzana, tak łatwo nie ma, widziałeś testy, ewidentnie uszkodzenie jakieś lub za duże ciśnienie
(zresztą jak widać butla cała hahaha)
- stacja bez obsługowa w której jest LPG ?
- przewoził butle z argonem, acetonom czy inne spawalnicze i jebło.... uszkodzona tak, przegrzana od czego?
na moje oko to tankował wachę, bo na HUJ do terenówki gaz ?
Ty tak zawsze stawiasz błędną tezę i starasz się ją obalić, aby wyjść na inteligentnego?
na moje oko to tankował wachę, bo na HUJ do terenówki gaz ?
no i kolejne argumenty:
- na dystrybutorach wszędzie widać TIR, jeden pistolet, ogólnie są jakieś wysokie tylko dla dużych ?
- po co komu butle na dachu, w terenówce wywrotka z taką wagą gwarantowana
- stacja typowa dla TIR j/w
- w takiej butli gazu miałby na 1000-2000km jak nie więcej, na huj tyle, nie mówiąc o masie ?
- butla nie może wyjebać nawet podgrzana, tak łatwo nie ma, widziałeś testy, ewidentnie uszkodzenie jakieś lub za duże ciśnienie
(zresztą jak widać butla cała hahaha)
- stacja bez obsługowa w której jest LPG ?
- przewoził butle z argonem, acetonom czy inne spawalnicze i jebło.... uszkodzona tak, przegrzana od czego?
To jest ruska stacja CNG czyli jednak gaz ekspercie, a sama butla też typowa do tego gazu, a miał na dachu bo w erenówce jej nigdzie nie schowasz,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów