📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wirtulanych nozownikow i napinaczy sie nie boje.
Nie komentuje po to zeby wdawac sie w slowne potyczki, ale to tobie na pierwsza mysl przyszlo to ze nie potrafie spierdalac bo sam widac jestes w tym dobry i widocznie masz spore doswiadczenie. NARA, odejdz od koputera
Nie komentuje po to zeby wdawac sie w slowne potyczki, ale to tobie na pierwsza mysl przyszlo to ze nie potrafie spierdalac bo sam widac jestes w tym dobry i widocznie masz spore doswiadczenie. NARA, odejdz od koputera
Don Juan napisał/a:
Ale, że gruby i brzydki to już nie zaprzeczyłeś
Próbujesz walczyć ale to tylko agonalne drgawki, za cienki w uszach jesteś
Co za gówna... Pozostaje mieć nadzieję, że sprawiedliwości stała się zadość i koleś na dniach ze swoją ekipą każdego dorwał pojedynczo i się odwdzięczył.
Dobrze mu tam kręgosłup przekopali się chłopak podnieść nie może. Żenada.
Chlopaka tak przekopali po twarzy ze mentalnie zmienil sie w foke.
Czym oni się różnią od tych kopiących i zabijających się nożami w krzakach dzikusów z tutejszego harda? Tylko tym, że są w mieście?
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Próbujesz walczyć ale to tylko agonalne drgawki, za cienki w uszach jesteś
za to ty masz małe huevos i nie wiem do czego zmierzasz...
"agonalne drgawki" puta madre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów