📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
dokładnie ,tylko Polacy to dzikie zwierzęta bez zasad i honoru ,do tego jeszcze kradną i piją , nigdzie na świecie to się nie zdarza...zastanawiam się co Was wszystkich piszących pod co drugim filmikiem komentarze typu "a w Polsce to..." ," tylko w Polsce..." i " typowe dla polaczków.." trzyma w tym dzikim kraju ?
dokładnie ,tylko Polacy to dzikie zwierzęta bez zasad i honoru ,do tego jeszcze kradną i piją , nigdzie na świecie to się nie zdarza...zastanawiam się co Was wszystkich piszących pod co drugim filmikiem komentarze typu "a w Polsce to..." ," tylko w Polsce..." i " typowe dla polaczków.." trzyma w tym dzikim kraju ?
kurwa lincz a nie solówka ;/
Chyba że se nagrabił, to wtedy chuuuuuj mu w dupsko.
Chyba że se nagrabił, to wtedy chuuuuuj mu w dupsko.
A oni nie są czarni przypadkiem? Pierdolę wychodzę z tematu bo jak napiszę komentarz to się kolejny mod popłacze że rasizm jest be i fe
A co ma do tego to ze sa czarni baranie? Mnie juz nie raz przekopalo kilku i zapewniam cie ze czarni nie byli.
I uprzedzajac Twoj post o tym ze jestem leszczem ktory dal sie pobic zacytuje Ci klasyk:
"Trzymam się w pionie, chcę dalej żyć
Ten kto nie ma wrogów nie wart jest nic"
Saint Spear napisał/a:
A co ma do tego to ze sa czarni baranie? Mnie juz nie raz przekopalo kilku i zapewniam cie ze czarni nie byli.
Boś gruby, brzydki i wolno spierdalasz
@UP spierdalam tylko przed nozownikami kolego.
Saint Spear napisał/a:
@UP spierdalam tylko przed nozownikami kolego.
Ale, że gruby i brzydki to już nie zaprzeczyłeś
Nie mnie oceniac czy brzydki, a gruby przy 187cm/85kg raczej nie jestem, dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów