Najlepsze akcje : 1:01, 1:40
PS. Polacy w słupsku dupsku tych skurwysynów nie lubią za to logo upa-owskie
Po tagach nie znalazłem, ale warto obejrzeć cały materiał
nie bedziesz mnie kurwiu umoralniac ani uczyc wartosci, wpajano ze jestem potomkiem ludzi ktorzy walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska. nie jestem typem pizdy jak ty halman i wszystkie inne spierdoliny pokroju was na tym portalu, wielki chuj ci na ryje pedale
ps. pedalow, ukraincow i nazioli zawsze bede napierdalac, a ty kurwiu ubieraj swoje rurki i dalej placz w internetach jak ci zle z tym ze nie kazdy jest taki jak ty i ma inne poglady - lewaki tak maja
walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska
nie zesraj sie...
tzn mamy prawo a nawet powinnismy kazdemu wpierdolic bo byc moze mial chujowych dziadkow? przemoca chcesz ich uczyc tego ze zbudowali chujowy system wartosc i powybierali sobie chujowych bohaterow (w sumie to duzego wyboru nie mieli) a pozniej usprawiedliwisz tym swoja chec zemsty?
kazdego niemca napierdalac bo to samo? ruska tez...? na kazdego by sie cos znalazlo. nawet na nas.
wiesz ze zachod a wschod ukrainy to 2 rozne swiaty? na wschodzie gardza upa i bandera...
ja mam cos do powiedzenia: jestes jeszcze mniej rozgarniety niz halman. chuj ci w dupe i na imie prostaku wyklety.
przeczytaj cos co troche cie ukierunkuje bo nie zyjesz w 43r
kolejny kurwa wyksztalcony patriota.
nie bedziesz mnie kurwiu umoralniac ani uczyc wartosci, wpajano ze jestem potomkiem ludzi ktorzy walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska. nie jestem typem pizdy jak ty halman i wszystkie inne spierdoliny pokroju was na tym portalu, wielki chuj ci na ryje pedale
ps. pedalow, ukraincow i nazioli zawsze bede napierdalac, a ty kurwiu ubieraj swoje rurki i dalej placz w internetach jak ci zle z tym ze nie kazdy jest taki jak ty i ma inne poglady - lewaki tak maja
Sranie w banie.
Dla mnie kopanie leżącego = śmieć i pedofil.
Sranie w banie.
Dla mnie kopanie leżącego = śmieć i pedofil.