18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Ukraińcy dostają buty na ryj przed słupskim patologicznym klubem.
Najlepsze akcje : 1:01, 1:40

PS. Polacy w słupsku dupsku tych skurwysynów nie lubią za to logo upa-owskie

Po tagach nie znalazłem, ale warto obejrzeć cały materiał
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skywalker75 2021-04-18, 9:16 13
fgx napisał/a:

nie bedziesz mnie kurwiu umoralniac ani uczyc wartosci, wpajano ze jestem potomkiem ludzi ktorzy walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska. nie jestem typem pizdy jak ty halman i wszystkie inne spierdoliny pokroju was na tym portalu, wielki chuj ci na ryje pedale
ps. pedalow, ukraincow i nazioli zawsze bede napierdalac, a ty kurwiu ubieraj swoje rurki i dalej placz w internetach jak ci zle z tym ze nie kazdy jest taki jak ty i ma inne poglady - lewaki tak maja

Opowiedz nam coś zatem o sowieckich zbrodniach, bo jakoś ich nie wymieniłeś, pomimo że cierpieliśmy od ruskich szmat sto razy bardziej niż od banderowców. Przypadek że o nich nie piszesz ? Nie sądzę . Zwłaszcza biorąc pod uwagę co Putin odpierdala na granicy z Ukrainą. Trolling i próba antagonizowanie nas że Ukraina to celowe działanie i propaganda Kremla
Zgłoś
sadolfan 2021-04-18, 9:24 1
Awanturowali sie to dostali
Zgłoś
mam_racje 2021-04-18, 9:42 7
Patologia, kluby - czego się spodziewać. Tu cokolwiek mogło być pretekstem.
Sram na banderowców, o ludobójstwie na Wołyniu nie zapomnimy ale jak pomyślę że TA SZMATA się cieszy, to aż zaciskam te swoje zwieracze:

Zgłoś
lysybog 2021-04-18, 9:43 11
fgx napisał/a:

walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska

Jeżeli już chcesz pisać cokolwiek o historii czy patriotyzmie, proponuję zacząć po pisania poprawnie nazwy własnego kraju, bo wstyd, że aż oczy bolą.
Zgłoś
Kosa92 2021-04-18, 10:10 6
Gównoburza ludzi z klapkami na oczach. Napisane tam jest "Brygada odważnych - 4 lata - dynamo kijów". Sam nie wiem czy więcej w tym UPY, czyj kibolskich bezmyślnych podchodów.
A ból dupy o Ukraińców - bezcenny
Nie ma na świecie w pełni parszywego narodu, są za to parszywe charaktery.... Chodź koniec końców poza komunistycznym kagańcem, do tych normalnych Rosjan, Białorusinów, Ukraińców nam najbliżej....
Zgłoś
dantee 2021-04-18, 10:24 14
swampman napisał/a:

nie zesraj sie...
tzn mamy prawo a nawet powinnismy kazdemu wpierdolic bo byc moze mial chujowych dziadkow? przemoca chcesz ich uczyc tego ze zbudowali chujowy system wartosc i powybierali sobie chujowych bohaterow (w sumie to duzego wyboru nie mieli) a pozniej usprawiedliwisz tym swoja chec zemsty?
kazdego niemca napierdalac bo to samo? ruska tez...? na kazdego by sie cos znalazlo. nawet na nas.
wiesz ze zachod a wschod ukrainy to 2 rozne swiaty? na wschodzie gardza upa i bandera...
ja mam cos do powiedzenia: jestes jeszcze mniej rozgarniety niz halman. chuj ci w dupe i na imie prostaku wyklety.
przeczytaj cos co troche cie ukierunkuje bo nie zyjesz w 43r
kolejny kurwa wyksztalcony patriota.

jebać Cię w ryj amatorze ukraińskich brudasów.
Tak samo jak ukrów z resztą. Sram Ci na ryj
Zgłoś
baronturbina 2021-04-18, 10:31 10
fgx napisał/a:

nie bedziesz mnie kurwiu umoralniac ani uczyc wartosci, wpajano ze jestem potomkiem ludzi ktorzy walczyli za to jak wyglada terazniejsza polska. nie jestem typem pizdy jak ty halman i wszystkie inne spierdoliny pokroju was na tym portalu, wielki chuj ci na ryje pedale
ps. pedalow, ukraincow i nazioli zawsze bede napierdalac, a ty kurwiu ubieraj swoje rurki i dalej placz w internetach jak ci zle z tym ze nie kazdy jest taki jak ty i ma inne poglady - lewaki tak maja

W dużym skrócie to, nie posraj się z wrażenia. Odrób lekcje bo jutro zajęcia zdalne.
Zgłoś
Marcin360360 2021-04-18, 10:33 4
PsikutaBezS napisał/a:

Sranie w banie.
Dla mnie kopanie leżącego = śmieć i pedofil.

Za kopniecie leżącego robisz z czlowieka lgbt?
Zgłoś
beegos 2021-04-18, 10:35 3
Nie mniecie litości dla tych śmierdzących istot ,oni też dla was by nie mieli.
Zgłoś
tfujdiler 2021-04-18, 10:36 5
Powiem tak pracowałem z Ukraińcami i tak jak u nas 80% normalnych ludzi, reszta zjeby genetyczne. Ale powiem wam co się odpierdala pod komentarzami na yt gdy komentujesz przekłamywanie historii przez pierdolone żydowskie śmieci. Mianowicie pojawia się armia jebanych ukraiuńskich troli myślę że to jakaś część z tycgh 20% zjebów genetycznych. I te kórwy zgłaszają wpis za wpisem trolują każdy jeden nieprzychylny komentarz na temat żydowskich ścierw, jedni wgl się z tym nie kryja że są z Ukrainy innych zdradza pisownia. Wyczówa się wręcz że chuja duma rozpiera tylko dla czego bo spierdolił z Ukrainy by nie bronić swojego kraju, tutaj wraz z mkolegami jest sponsorowany przez pierdolone lobby żydowskie. Ciekawe czy mama była by dumna jebane kórwy !!!
Zgłoś
Marcin360360 2021-04-18, 10:39 4
Jakiś pedal napisał ze ukraicy zabili 100 000 Polaków ale zapomniałem dodać że to była dowodzona przez niemcow Ukraina i ich oddziały SS. Dzisiaj tylko o ukraincach się pamięta bo niemiec daje zbierać szparagi u siebie. Niemic to był morderca to niemiec zabil 6 000 000 Polaków I to niemiec doprowadził do tego ze nazistowskie oddziały ukraińskie zabijały Polaków. Nazsistowskie oddziały były też w rosji,holandi czy Norwegii i wszyscy oni mordowali ludzi w tym Polaków. Chcesz kogoś jechac? Zacznij od niemca. W zaden sposób nie bronie w swojej wypowiedzi morderców z ukrainy tylko pisze kto jest winny wszystkiemu. Na Ukrainie Polaków lubią bardziej niż niemcow Rosjan czy inne narodowości.
Zgłoś
suchysongoful 2021-04-18, 10:42 5
przeciez to bylo tu z 5 lat temu
Zgłoś
picolo 2021-04-18, 10:44 9
Po śmieci powinna przyjechać śmieciarka , a nie karetka z naszych podatków.
Zgłoś
Pralpunkt 2021-04-18, 10:55 4
To z 2019 - Ukry jak chcą wojować to niech swój Donbas odbija i będą mieć robotę więc niech pakują mandzur i wyp
Zgłoś
TomaszKLN1 2021-04-18, 10:59 2
PsikutaBezS napisał/a:

Sranie w banie.
Dla mnie kopanie leżącego = śmieć i pedofil.

Nie prówb nuj tego do pedofili.
Pedofilia to wykorzystywanie bezbronnych dzieci czy najważniejsze kurestwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem