📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
"Człowiek wyskakuje umierając z butów" - kurwa Cejrowski miał rację - boso przez świat.
@up. a skąd ta dyskryminacja?!
Ojciec jeżdżący kiedyś w pogotowi też mi opowiadał przypadek o wojskowym, który chciał złapać "stopa", samochód go pierdyknął i biedaczek wyskoczył z tych właśnie wojskowych butów, obydwa stały obok siebie tylko bez właściciela. Przyśpieszenie robi swoje.
Mając jakieś 9/10 lat na przejściu dla pieszych w drodze ze szkoły potrącił mnie Polonez. Według świadków zdarzenia jechał z dość dużą prędkością mówili, że na oko około 50-60km/h. Podobno przeleciałem nad autem zostawiając buty na jezdni. Odzyskałem przytomność ubrałem buty i chciałem iść do domu. W karetce pogotowia usłyszałem, że miałem wiele szczęścia i powinienem nie żyć, bądź przynajmniej mieć połamaną miednicę, a skończyło się na ogromnym krwiaku pokrywającym prawie całe udo.
Także pozdrawiam z zaświatów
Także pozdrawiam z zaświatów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów