📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wentyle od jelcza
Taka młoda i już do ptaka ciągnie
przecież to nawet jeszcze cycków nie ma....
W dupie mam jakieś papugi, tutaj chociaż jest na czym oko zawiesić...
W dupie mam jakieś papugi, tutaj chociaż jest na czym oko zawiesić...
Kurwa sadistic...dziecko i papuga a 3/4 komentarzy - aluzje seksualne
Pisownia poprawna? Taki chuj
Hacerking napisał/a:
Pisownia poprawna? Taki chuj
Nie usłyszałeś tego nigdy od żadnej dziewczyny co ?
cocaine.animals napisał/a:
Kurwa sadistic...
sam sobie odpowiedziałeś...
dziecko i papuga
masz jeszcze jakiegoś słodkiego kucyka, bo myślę, że to zajebiście adekwatne miejsce.
mnihul napisał/a:
sam sobie odpowiedziałeś...
masz jeszcze jakiegoś słodkiego kucyka, bo myślę, że to zajebiście adekwatne miejsce.
Obrazek
Kurwa na głównej jest leniwiec dający jakiejś babie kwiatka a ty się przypierdalasz o gifa z papugą dziobiącą dzieciaka w ryj ? Ten gif jest chyba bardziej sadystyczny od co drugiej wstawki z głównej
Kurwa na głównej jest leniwiec dający jakiejś babie kwiatka a ty się przypierdalasz o gifa z papugą dziobiącą dzieciaka w ryj ? Ten gif jest chyba bardziej sadystyczny od co drugiej wstawki z głównej
I o to właśnie mi chodziło, że poziom... Kurwa, jaki poziom, już dawno go tu nie ma...
pewnie waliło jej z japy jak z murzyńskiej chaty
"Jednooka dziewczynka Masza nie chce już wiedzieć, kto mieszka w budce dla ptaków..." - tak mi się przypomniało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów