Przechodząc koło lady z zabawkami zaciekawiła mnie jedna zabawka której tylko jedno w głowie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Przechodząc koło lady z zabawkami zaciekawiła mnie jedna zabawka której tylko jedno w głowie.
No i po kiego chuja ta zabawka tak hałasuje?
miałem taką zabawkę pieska-karatekę, gdzie po naciśnięciu na łapkę, "walczył" i mówił przy każdym ciosie "chuj" i się tym jakoś nie podniecałem.... zaraz jakiś debil napisze mi pod komentarzem: "wzruszyła mnie twoja historia" i dostanie koło 10 piw....
Death isn't pretty... for pretty ones
@kamilson16
<Buzz Astral gejem?>
To teraz każdy, kto mówi ch**a, to gej. Z tego wniosek, że 90% populacji w Polsce to geje, nawet kobiety. Gratuluję mistrzu dedukcji!
<Buzz Astral gejem?>
To teraz każdy, kto mówi ch**a, to gej. Z tego wniosek, że 90% populacji w Polsce to geje, nawet kobiety. Gratuluję mistrzu dedukcji!
"jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma..."
Swoją drogą szmelc nie warty nawet grosza, ale dobry dla bachorów do nauki języka polskiego.
a ja tego "chuja" wyciągne na główną ;]
up:
grunt to mieć dystans do samego siebie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów